nlc.hu
Aktuális
Csábításra készen – II. rész

Csábításra készen – II. rész

Boszorkányos tekintet

Boszorkányos, mély, mindent felperzselő lesz a tekintetünk, ha világít a szemünk fehérje. Ezt a tompa, kissé füstös hatású, természetes szemhéjpúderekkel érhetjük el. Mindenképpen használjunk mogyoró árnyalatot, amely a szexis tekintet alapja!

A szempilla festéséről ne feledkezzünk el: legyen olyan hosszú és fekete, mint az éjszaka! Ehhez használjunk “mindent az egyben” spirált: dúsít, göndörít, hosszabbít, és különválasztja egymástól a pillákat! Nem árt, ha vízálló szemfestéket viszünk fel, mert ezzel máris elejét vehetjük annak, hogy a festék elkenődjön, és úgy nézzünk ki a legerotikusabb pillanatban, mint egy pandamackó.

Extra tipp

Az első spirálozás után várjunk egy percet, ennyi időre van szükség a festék száradására, és csak utána húzzuk át még egyszer! Különben a pillák törnek, a festék összecsomósodik.





Rúzsvarázs

•  Csókos ajak: kontúrozzuk kicsire, és zamatos árnyalatokkal töltsük ki, melyek csókra ingerelnek!

•  Természetes hatás: bőrszínű ceruzával keretezzünk, és csak szájfényt vigyünk fel!

•  Erotikus: Egy milliméterrel legyen szélesebb a valódinál, és használjunk Picasso-pirosat!

•  Méhcsípte: Ez Max Factor találmánya az 1920-as évekből. Igazán borvörös színben mutat jól.

•  Marlene Dietrich-stílus: amikor a szájzugba is kerül rúzs, ettől szélesebbnek tűnik az ajak.

•  Pezsgő ajak: széles, keskeny ajak M formáját ajánlott erősíteni a keretező vonallal, és világos színnel festeni, mert ez intimitást sugall.

•  Hollywoodi: Az 1950-es évek fénylő, lakkos hatású, nagyvilági stílusa, amelyet az amerikai filmszínésznők indították hódító útjára.


Lángoló körmök


Természetesen a körmökről sem szabad megfeledkeznünk: a szenvedélyest hatást erősíthetjük, ha aranypigmentekkel dúsított Borgia-vörössel festjük ki. Ne hagyjuk ki a lábkörmeinket sem, ugyanis a legtöbb férfit a látvány pillanatok alatt “beindítja”!


Extra tipp






Ha szuper gyorsan szeretnénk megszárítani a körömlakkot, akkor mártsuk jéghideg vízbe az ujjainkat, vagy használjunk szárító sprayt! Óvakodjunk a hajszárító vagy a fűtőtest melegétől, mert felhólyagosodik a körömlakk!


Mit néz meg először a férfi?

Viselkedéskutatók szerint a férfi első pillantása a nő szemére esik. Az erotika első számú jelét a férfi számára a mandulavágású szem jelenti. Ezután következik a nevetés, amely elárulja az érzéseket. Majd a félrehajtott fejtartás, azután az egyenes hát, kihúzott mell, mely a vágyra utal, s végül a popó, mégpedig az alma és a körte formájú!






Mágikus gyertyaláng


Az okkultisták úgy tartották, hogy a gyertya lángjának mágikus ereje van. A még meg nem olvadt viasz jelképezi a lehetőségeket, a láng pedig a lelket. Valentin-nap idején égessünk vöröset: erősíti a szerelmet, és segít meghódítani a kiválasztott férfit. A fehér elűzi a félelmeket, a szorongást, a rózsaszín pedig romantikus érzésekkel, rajongással ajándékoz meg.



Extra tipp


Égessük a gyertyát a kád szélén, vagy a hálószobában, mert a gyertya tompa, sárgás fénye varázslatosan lággyá, és fiatallá teszi még az érett bőrt is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top