nlc.hu
Aktuális
Formaruha helyett farmer és pulcsi

Formaruha helyett farmer és pulcsi

Fehér blúz, fekete szoknya! Elõfordulhat, hogy évek alatt úgy hozzászokunk a munkánk miatt kötelezõ öltözékhez, hogy amikor állást változtunk, el sem tudjuk képzelni, milyen ruhába bújhatnánk, milyen frizura illene az egyéniségünkhöz.




Így volt ezzel a huszonöt éves Sáray Bea is, aki új munkáját új külsővel ünnepelte. Vászonszoknyára és finom pulcsira cserélte a formaruhát, és annak is örült, amikor több árnyalattal világosabbra festették a haját.

Napfényes tincsek

Régi: A váll alá érő, egyforma hosszúságú, természetesen hullámos, mahagónira festett haj ugyan a természetességet sugallta, de nem fejezte ki sem a nőiességet, sem a fiatalos ragyogást.






Új: A napfényes barack hajszín kiemeli a bőr hamvasrózsás árnyalatát, a kis szemeket pedig optikailag nagyítja. A vágás érdekessége, hogy a nyaki részen a haj rövid, és ahogy haladunk az arc felé, úgy lesz egyre hosszabb. Az oldalra fésült, tépett frufru tovább hangsúlyozza a lazaságot. A frizura jól mutat akkor is, ha nem szárítjuk egyenesre, hanem meghagyjuk a természetes hullámokat.






 
Nagyítás

Helytelen: Korábban Bea fekete tussal húzta ki a szemhéját, és az alsó pillákat is erősen spirálozta, ami tovább kicsinyítette az amúgy sem túl nagy szemeit.








Helyes:
• a szemöldököt nem túl kerekre formázni,
•  csak a felső pillákat spirálozni,
• a belső szemzugba világosabb, narancsos árnyalatot, a külsőbe mokkabarnát felvinni úgy, hogy a sötétebb árnyalat oldalt, a szemhéj hajlatáig érjen – mert ily módon nagyítható a szem.



A pirosítás fortélyai





•  a pirosítót mindig kerek ecsettel vigyük fel,
•  pirosítóként használhatjuk a rúzsunkat is, de utána tegyünk rá egy kis púdert, különben egy óra múlva „lecsúszik” a bőrünkről,
•  ha nem tudjuk, hova kellene kenni a pírt, mosolyogjunk, és az arcból kiemelkedő pontot „célozzuk” meg,
•  a barackszínű pír minden korosztálynak és bőrtípusnak jól áll!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top