nlc.hu
Sztárok
Ilyen lesz Damu börtönesküvője

Ilyen lesz Damu börtönesküvője

Pénteken nősül a nemi erőszakért elítélt színész. Damu a sajtó kizárásával tartja élete első esküvőjét, amely után intim együttlét helyett csupán egy félórás beszélőt engedélyeznek az ifjú párnak.

Börtönesküvő lesz Damu Roland első házasságkötése. A négy és fél év év börtönbüntetését töltő, 38 éves színész pénteken délelőtt veszi el egy évvel fiatalabb kedvesét, akit a pszichiátrián ismert meg – írja a Blikk. A fegyintézet szabályai szerint csak a jegyespár, az önkormányzattól érkező anyakönyvvezető és két tanú vehet részt az esküvőn, amelyet a tiszalöki börtön kápolnájában tartanak. Mint a Bors megtudta, Damut és menyasszonyát, Edinát ingyen adják össze, mivel a büntetés-végrehajtásban kötött házasság esetén az anyakönyvvezető ingyen megy a külső helyszínre. Így az egykori sorozatsztárnak – aki nyugdíjaskoráig törlesztheti a gyerektartást – csupán gyűrűre és menyasszonyi csokorra kellett költenie. A ceremónia után csak egy félórás beszélőt kap az ifjú pár, a nászéjszakára pedig lehet, hogy még hosszú éveket kell várni, hiszen Damu ellen hamarosan újabb per indul, ami szintén a Palácsik Tímea elleni erőszakkal kapcsolatos.

Ilyen lesz Damu börtönesküvője

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top