Egészség

Kigúnyolták a strandon teste miatt, ütős választ adott a blogger

A plus size blogger bikinire vetkőzött a strandon, egy férfiakból álló társaság pedig ezt viccesnek találta...

Egy új-zélandi plus size blogger, Shelly Proebstel a hétvégén kiment a strandra és bikinire vetkőzött. Egy csapat fiatal férfi azonban gúnyolódni, nevetgélni kezdett rajta a teste miatt. A nő blogposztban vágott vissza nekik.

Shelly Proebstel (Fotó: Facebook/Bald and Beautiful)

„Az ilyen se** fejek miatt van, mint ti, hogy az emberek annyira hihetetlenül bizonytalanok a a testükkel kapcsolatban – írta. – Az ilyenek miatt éheztetik és teszik magukat beteggé, hogy elérjék a modellalkatot… Az ilyenek miatt lesznek anorexiásak, elhízottak, bulimiásak, önsebzők, öngyilkosok… sorolhatnám. Nem, nem ti vagytok mindenért a felelősek, de igen, részben vállalnotok kell a felelősséget!”

A blogger figyelmeztette a gúnyolódókat, hogy legközelebb, ha egy hozzá hasonló embert látnak, a mutogatás és nevetgélés előtt gondoljanak bele abba, mekkora kárt okozhatnak.

Shelly bevallotta azt is, hogy ott, a strandon egy pillanatra majdnem takargatni kezdte a testét, aztán eszébe jutott, milyen hosszú utat járt be, és mennyi mindent megtanult addig, míg eljutott oda, hogy ma már büszkén tud bikinit viselni. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top