nlc.hu
Szabadidő
A görög csoda folytatódik

A görög csoda folytatódik

A görögök állandó vendégei lettek az amerikai háztartásoknak. A váratlanul és elsöprõen sikeres Bazi nagy görög lagzi – melyre már nálunk is 300.000 nézõ vett jegyet!!! – tévésorozat-változata a múlt hét óta minden vasárnap fõmûsor idõben, este nyolckor látható.




A komédia sorozat egyik producere Nia Vardalos, az ismeretlenségből az Oscar-jelölésig emelkedett író-színésznő felfedezője, Rita Wilson: és nincs abban semmi csodálatos, hogy így megszerette a történetet: elvégre görög lány létére ő is amerikai fiút – Tom Hanks-et – vitt a házhoz.

Wilson azonban nemcsak producerkén működik közre a sorozat elkészítésében.

– Egyszerűen nem bírtam ki, hogy csak nézzem, ahogy a többiek az én életemet játsszák – nyilatkozta. – Már a film forgatásán is nagy volt az ingerenciám, hogy bekéredzkedjek a történetbe. A sorozatban mindenképpen játszani fogok, de csak néha-néha kerülök majd be a sztoriba. Egyébként az anyukámat fogom játszani: a figurát, akit életre keltek majd, róla mintáztuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top