nlc.hu
Szabadidő
Bruce Willis és a lámpaláz

Bruce Willis és a lámpaláz

Bruce Willis küzdött már terroristákkal, bérgyilkosokkal és kísértetekkel, de legújabb akciófilmje, A nap könnyei (bemutató: április 24.) bemutatója kapcsán olyan veszélyes feladattal találta szembe magát, amilyennel még soha.




Élő televíziós műsorvezetést vállalt. Persze nem önként: ő csupán meghívott beszélgetőtárs lett volna a legendás showman, David Letterman esti beszélgetőműsorában, ám a műsorvezető váratlanul beteget jelentett, és lemondta az aznapi munkát. Hogy el ne maradjon a minden esti program, a producerek rábeszélték Bruce Willis-t, váltson gyorsan szerepet: ne válaszoljon a kérdésekre, hanem tegye fel őket. A sztár belement a játékba, de a műsor elején azonnal zavartan elnézést kért a nézőktől, és előre szabadkozott minden botlásáért. Ezek után vendégül látta Dan Rather tévés újságírót, aki nemrég magával Saddam Husszeinnel készített interjút, könnyedén elcsevegett Carmen Electrával, aki szintén az utolsó pillanatban vállalta a beugrást, és végül lenyomott egy szájharmonika szólót a műsor zenekarával.

De búcsúzásképpen megint csak elnézést kért a nézőktől, majd hozzátette: „de azért, a mai műsor ellenére is nézzék meg A nap könnyei-t.” Persze abban magabiztos, bátor katonát alakít.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top