Szabadidő

Programok hétvégére: Babamama Expo és képregényfesztivál

Megint itt a hétvége. Kapcsolódjatok ki! Menjetek a Babamama Expóra, nézzétek meg az orchideakiállítást vagy fesztiválozzatok egyet Tihanyban.

Programok hétvégére: Babamama Expo és képregény fesztiválOrchidea- és broméliakiállítás
A Magyar Orchidea Társaság őszi orchidea- és broméliakiállításán a szebbnél szebb különleges orchideák között a távoli Japán egzotikus orchideáival is megismerkedhetnek azok, akik november 15–17. között ellátogatnak a Magyar Mezőgazdasági Múzeumba.

Hol? Budapest
Mikor? November 15–17.
Mennyi? 1200–4400 forint

Programok hétvégére: Babamama Expo és képregény fesztivál18. Országos Mikulás Fesztivál
2013. november 15-én, pénteken nyílik meg Mikulásfalva mesés kapuja. A tematikus fesztiválváros óriáskulcsát maga a nagy szakállú Mikulás veszi át Nagykarácsony polgármesterétől, hogy rögvest megvendégelhesse az első gyermekcsoportokat, akik a Mikulás Fesztiválra érkeztek. Mikulásfalva egészen december 22-ig várja a családokat, gyerekeket az egész ország területéről.

Hol? Nagykarácsony
Mikor? November 15. – december 22.
Mennyi? 2000 forint

Programok hétvégére: Babamama Expo és képregény fesztiválBabamama Expo és Gyermekvilág Élményhétvége
Idén nyolcadik alkalommal rendezik meg a Babamama Expót, ahol a legújabb baba- és gyerekszobabútorok mellett praktikus lakberendezési tippekkel várják a látogatókat. Az idei eseményen egy olyan hazai gyártó is bemutatkozik, aki termékei fejlesztésekor saját kisbabás tapasztalatait is felhasználta, kiemelt figyelmet fordítva a biztonságra és egészségre. Az expó keretében belül, november 16-án rendezik meg a várandós Guinness-világrekord-kísérletet, ahol a cél: az egyszerre egy helyen jelen lévő várandós kismamák számának megdöntése. A Babamama Expo minden eddiginél több programmal, tanácsadással és több mint 200 kiállítóval várja az érdeklődőket.

Hol? Budapest
Mikor? November 15–17.
Mennyi? 1900–4400 forint

Programok hétvégére: Babamama Expo és képregény fesztivál5. Szegedi Képregényfesztivál
Az idei képregényfesztiválon is lesznek képregényes előadások, játék és beszélgetések. A meghívott alkotókat idén is rajzolás közben figyelhetik és szólíthatják meg a látogatók. A bibliotéka kiállítási tereiben több tárlat is szól majd a képregényekről. A képregénykiadók és -terjesztők a helyszínen kínálják újdonságaikat megtekintésre vagy megvásárlásra.

Hol? Szeged
Mikor? November 16.
Mennyi? Nincs belépő

Programok hétvégére: Babamama Expo és képregény fesztivál12. Garda Fesztivál
Idén immár 12. alkalommal rendezik meg a Garda Fesztivált. Tihany egyik nevezetessége a garda, amely még a település címerére is rákerült. A vendégek hajókról követhetik a halászatot. Amikor kifogják a gardákat, megáldják őket az apátságban, majd tavalyi szőlővenyigére húzzák a beirdalt, bepaprikázott halakat, körbe a földbe szúrják a nyársakat, és parázson megsütik.
Vasárnap elmaradhatatlan halászlé- és halételfőző verseny fűszerezi be az őszi hétvégét – emellett halas játszóház, táncház és más szórakoztató programok várják a kicsiket és nagyokat a kétnapos rendezvényen.

Hol? Tihany
Mikor? November 15–17.
Mennyi? Ingyenes

Programok hétvégére: Babamama Expo és képregény fesztiválBöllér Nap
Ha szívesen részt vennél egy falusi disznóvágáson, itt a remek alkalom!
Látogass el Bikalra a családdal, hogy részese lehess ennek a hagyományos eseménynek! A disznóvágáson kívül rengeteg családi és gyermekprogram várja az érdeklődőket.

Hol? Bikal
Mikor? November 16.
Mennyi? 1700–8900 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top