nlc.hu
Sztárok
Hova tűnt Marsi Anikó és Palik László?

Hova tűnt Marsi Anikó és Palik László?

Hónapok óta nem látták Palik Lászlót és Marsi Anikót.
A(z) “Te élnél hosszabb ideig külföldön?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Igen, persze!

Palik László először 2010-ben mesélt arról a Blikknek, hogy Ausztráliába költöznek. „A kisfiamnál kruppot diagnosztizáltak, ami nem drámai, de súlyos tünetekkel jár… Nem fogunk sokáig maradni, de ha már belekezdtünk, akkor végig szeretnénk csinálni, egy-két hónap múlva azonban visszatérünk” – mesélte akkoriban Palik László.

A pár évekkel ezelőtt költözött Siófokra, és teljesen eltűnt a nyilvánosság elől. Meg nem erősített információk szerint azonban a Palik család jelenleg nem tartózkodik a Balaton-parti városban. „Én már nyár óta nem láttam őket. Pedig Anikóval gyakran találkoztam erre, amikor délutánonként futni járt, de Lacit már nyár végén sem láttam” – mesélte egy járókelő a Blikknek. Anikó a gyerekekkel egy házukhoz közeli étteremben gyakran megfordult, de hónapok óta ott sem látták őket. A helyiek azt pletykálják, hogy külföldre költöztek, bár a család közeli ismerőse azt állítja, hogy Palik Lászlóék itthon vannak. A Blikk Palik Lászlót nem érte el.

Eltűnt azt RTL Klub sztárpárja

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top