nlc.hu
Sztárok
Így nyert pert Andy Vajna ellen Farkasházy

Így nyert pert Andy Vajna ellen Farkasházy

Az ítélet még nem jogerős, de szerdán pert nyert Vajna ellen Farkasházy Tivadar.
A(z) “Szerinted megfelelő döntés született?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Igen!

Farkasházy Tivadart két csípős mondata miatt perelte be Andy Vajna. A humoristának fél éves jövedelmével kellett volna bűnhődnie. A két héttel ezelőtti ülésen a producer nem jelent meg, így Andy Vajna szerdán fejtette ki a sérelmeit. Zárt tárgyalást kért, arra hivatkozva, hogy adótitkai is szóba kerülnek.  A döntés pár óra alatt meg is született: a bíróság elutasította Vajnának a személyiségi jogi keresetét, mondván, hogy közszereplőként tűrnie kell a kritikát – írja a Blikk.

„A bíróságnak mindkét kifogásolt mondat tekintetében az az álláspontja, hogy a felperes munkásságát senki nem kérdőjelezte meg, a szövegkörnyezet pedig olyan ironikus, kritikai műsorban hangzott el, amit tűrnie kell” – mondta a bírónő. Andy Vajna nem nyilatkozott a lapnak, Farkasházy Tivadar viszont igen: „Nagyon örülök az ítéletnek, ugyanakkor furcsállom Andy Vajna adótitokra való hivatkozását, hogy emiatt nem lehet nyilvános, ami elhangzott a tárgyalóteremben.”

Így nyert pert Andy Vajna ellen Farkasházy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top