nlc.hu
Sztárok
Kiderült: öngyilkos lett George Foreman 42 éves lánya

Kiderült: öngyilkos lett George Foreman 42 éves lánya

Két nappal ezelőtt jött a hír: tragikus hirtelenséggel elhunyt George Foreman lánya. Most kiderült, mi volt a halál oka.

Két nappal ezelőtt szomorú hírre ébredtünk: a világverő boxoló, George Foreman lányát holtan találták az otthonában. Akkor még csak tragikus hirtelenséggel bekövetkezett halálról beszéltek, most azonban az is kiderült, mi volt az oka. A texasi Harris megye szóvivője szerint az idegenkezűség kizárható – a körülmények arra utalnak, hogy Freeda felakasztotta magát. Később a halottkém jelentése is megerősítette, hogy a halál oka fulladás volt. A 42 éves asszony a férjét, két lányát, három unokáját és 11 testvérét hagyta itt – említi meg a TMZ.

George Foreman lánya egyébként szintén próbálkozott az ökölvívással: az első 5 meccsét meg is nyerte, ám 2001-ben a hatodikat elveszítette. Ezt követően visszavonult, az anyaságra és egyéb projektekre fókuszált. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top