nlc.hu
Gasztro
Húsvéti rét

Húsvéti rét

Tavaszi mezõ egy tányéron. Vidd be a házba a hangulatot! A húsvéti ebédlõasztal díszét desszertként meg is eheted!





Hozzávalók:

• 1 tasak Dr. Oetker citromízű Zselépor
• 150 ml víz
• 100 ml citromos rostos üdítő
• 1 tasak Dr. Oetker vaníliaízű Desszertöntet
• 500 ml tej
• 2 evőkanál cukor
• 25 g darált pisztácia


Elkészítés:

A zseléport a tasakon található leírás szerint, de csak 250 ml folyadékkal készítjük el. Egy lapos tálat hideg vízzel kiöblítünk és beleöntjük a forró zselét. A tálat éjszakára a hűtőszekrénybe helyezzük. Másnap a tasakon található leírás szerint elkészítjük a vaníliaöntetet és 4-6 lapos tányérba öntjük. A zselét egy éles késsel elválasztjuk a tál oldaláról, rövid ideig a tálat forró vízbe helyezzük, majd egy hideg vízzel leöblített vágódeszkára borítjuk. A zseléből kívánság szerinti formákat vágunk ki. Óvatosan a vaníliaöntetbe fektetjük. A darált pisztáciával díszítjük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top