nlc.hu
Trend
A nyúl a kínai asztrológiában

A nyúl a kínai asztrológiában

A kínai horoszkópban is találkozhatunk a nyúllal. Nézzük, hogyan jellemzik az e jegyben születetteket.





A Nyúl éve

Ha a következő évek valamelyikében születtél, a Nyúl karaktere illik rád: 1903, 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999

Legfőbb erényed a diszkréció és udvariasság. Kerülöd a hangos összetűzéseket, nyugodt életre vágysz. Az erőszakot bájjal, kedvességgel helyettesíted, ezért is szeretnek oly sokan. Fondorlatoskodsz olykor, de megbízható és jóindulatú vagy. Kitűnő barátnak tartanak, aki odaadó figyelemmel hallgatja mások panaszait, titkukat pedig mindig magában tartja. Tanácsaid, ötleteid, a belőled áradó szeretet jó útra terel sok rászorulót. Vendégeid otthon érzik magukat nálad, nem akarnak távozni, hiszen házigazdájuk csodálatos; mégis a család számodra a legfontosabb.

Anyáskodó, védő, gondoskodó, ápoló típus vagy. Néha nehezen döntesz, körülményeskedsz, főleg fontos kérdésekben nem állsz szilárdan a lábadon, de kívülről erősnek próbálod mutatni magad. Érzékeny típus vagy, gyakran gyanakvó, hajlamos mindent félreérteni és könnyen megsértődsz. A kritikát képtelen vagy elviselni, a bírálatok annyira kihoznak sodrodból, hogy néha ellentmondasz békés természetednek. Büszkeséged a vereségeket sem viseli el, ezért gyakran nem szállsz szembe az akadályokkal, meghátrálsz, mintsem véletlenül kudarcot vallj. Aki nem ismer eléggé, gyávának tarthat. Mivel tudod, hogy anyagi jóléttel nyugalmadat biztosíthatod, azon vagy, hogy mielőbb elérd.

Hangulatembernek látszol. Látszólag ok nélkül letörsz, máskor igen vidám vagy. Meglehetősen konzervatív a látásmódod. Szenvedésként éled meg, ha valamin változtatnod kell. Legfontosabb számodra a biztonság, nem sietsz el semmit. Magánéletedben nem ritka, hogy túlságosan párodra próbálsz támaszkodni, elveszítve önállóságod. Óvatos természeted és megfontoltságod ellenére, ha bajba kerülsz, ügyesen mászol ki belőle.

Jó érzéked van a divathoz, csinosan öltözködsz. Szeretsz flörtölni, de elsősorban a biztonságra törekszel. Mindez szerelemi életedre és üzleti kapcsolataidra is igaz. Megbízható, jó társ vagy. Rendkívül jó művészi adottságokkal rendelkezhetsz: sok író, költő, drámaíró kerül ki a Nyulak közül.




Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top