Sztárok

Száguldozott Lilu

Gyerekkora óta rajong a sportkocsikért, ám amióta megszületett a fia, óvatosabb. Most azonban ismét hódolhatott a száguldás szenvedélyének Lilu.

A Való Világ 6 műsorvezetője, annak ellenére, hogy él-hal a divatért, nem az a tipikus csajos nő. Már gyerekként is imádta az autókat, a sebességet, amihez édesapja matchbox gyűjteménye is hozzájárult. Most egy gyönyörű hófehér sportautó volánja mögött mutathatta meg, mit tud az aszfalton. “Hosszú évek óta vezetek, korábban volt egy sportos kocsim is, de amióta Dávid megszületett, a nagyobb és biztonságos négykerekűekre esküszöm. Nagyon jó érzés volt egészen más vezetési stílusban száguldozni, mint ahogy azt megszoktam. Korábban sohasem vezettem versenypályán, óriási élmény volt, hogy nem kellett a forgalomra koncentrálnom, csak magamra és a legnagyobb sebességre figyeltem. Az ilyen különleges pillanatokat a követőimnek is szeretném megmutatni a közösségi oldalamon” – mondta Lilu.

Az autót egyébként bárki kipróbálhatja, aki részt vesz az egyik mobilszolgáltató nyereményjátékán.

Fotó: RedLemon
Fotó: RedLemon

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top