nlc.hu
Egyéb
Kicsiancsi és Irvine

Kicsiancsi és Irvine
















Kicsiancsi Irvine
SMS szám: 06-30-010204  












































 Hány éves vagy?


23


27


Milyen jegybe tartozol?


bika

 mérleg

Mivel foglalkozol? 


 tanuló

 hőszigetelő

Merre laksz? 


 Ásotthalom

 Ásotthalom

Mivel töltöd a szabadidődet?


sütés, főzés, alvás


Imádok szerelni autót, híradástechnikai eszközöket, kirándulni, imádok bulizni.


Hogyan ismerkedtetek meg?


Az utcán ismerkedtünk meg, pontosabban az én barátnőm ismerte Ervint és ő mutatott be bennünket egymásnak. Rögtön szimpatikusak voltunk egymásnak, de kapcsolat csak másfél év múlva lett belőle.


Ancsa egy nagyon jó kis csajnak mutatkozott be nekem. Az ő egyik barátnőjén keresztül ismerkedtünk meg. Nekem másfél évig kellett a küszöböt rágnom, hogy észre vegyen. De sikerült hál’ Istennek, azóta is együtt vagyunk, már több mint hét éve.


Mit szeretsz benne leginkább?


Nagyon egyformák vagyunk, és általában tudjuk, hogy a másik mire gondol éppen. Sokszor előfordult, hogy ugyanazt mondtuk egyszerre, szóval teljesen egy hullámhosszon vagyunk. Ezen kívül azt nagyon szeretem benne, hogy az anyagiak területén nagyon megfontolt. És tudom, hogy nagyon szeret engem. Mellette biztonságban érzem magam.


Imádom, hogy mindig gondoskodik rólam. Lesi a kívánságaimat kaja szempontjából, mert imád főzni. Olyan jó odabújni hozzá. Azt nagyon írigylem benne, hogy olyan nagy a szíve, és aki közel áll hozzá és a bizalmát elnyerte azért sokmindent megtenne.


Mi volt a legemlékezetesebb ajándék, amit tőle kaptál?


1995. Karácsonyára egy gyönyörű szép szürke pulóvert kaptam. Nem számítottam rá, azt gondoltam, hogy valami apróságot fogok kapni. Az egészben az volt a legjobb, hogy én választottam a pulóvert, és ő addig félre tetette, amíg a próbafülkében voltam, pedig megbeszéltük, hogy ilyen drága ajándékot nem veszünk. És sírtam örömömben, amikor kibontottam az ajándékot.


Egyszer elment a Szüleivel Budapestre kirándulni pár napra. Amikor hazajött mondta, hogy van egy meglepetése számomra. Bent ültünk az autóban, és mondta, hogy csukjam be a szemem, de addig nem nyithatom ki, amíg Ő nem szól. Kinyitottam a szememet, és ott volt a visszapillantótükrön egy kis szürke egér. Én annak nagyon örültem, de mégjobban annak, ahogy ideadta az ajándékot, olyan édesen mosolygott.


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


  
  Kattints a képekre a nagyméretű változatokhoz!

















 


 


 


 


 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top