nlc.hu
Egyéb
Kriszta és Janó

Kriszta és Janó
















Kriszta Janó
SMS szám: 06-30-010204  












































 Hány éves vagy?


29


30


Milyen jegybe tartozol?


mérleg

 rák

Mivel foglalkozol? 


 titkárságvezető

 köztisztviselő

Merre laksz? 


 Debrecen

 Debrecen

Mivel töltöd a szabadidődet?


lovaglás, fotózás, korongozás, festészet, túrázás


zongora, túrázás, és a nőmmel lenni


Hogyan ismerkedtetek meg?

Már régóta facér voltam, mikor az egyik jó barátnőm mondta, hogy náluk a hivatalban van egy nagyon aranyos, rendes srác, hogy nem találkoznék-e vele. Gondoltam, semmit nem veszthetek, így megbeszéltünk egy találkozót hármasban egy pubban, a barátnőm az itala után elment, és mi pedig maradtunk beszélgetni. Soha nem gondoltam volna, hogy egy vakrandevú ilyen komolyan is végződhet. Mi vagyunk az élő példa.

Az egyik kolléganőm behozta a munkahelyre a tunéziai fotóit, ahol kisebb baráti körével volt – megjegyzem én is ugyanott és ugyanakkor nyaraltam, de nem futottunk össze- és felfigyeltem egy dekoratív hölgyre a fotókon -ez volt Kriszta, mikor kiderült, hogy nincs pasija agitáltam a kolléganőt, hogy hozzon össze egy találkozót vele. Sikerült, és azóta is együtt vagyunk.


Mit szeretsz benne leginkább?


Azt, hogy borzasztóan szeret -biztosan nem fogok csalódni benne, hogy igazi gentleman, viszont tud olyan gyerek is lenni, amilyen én vagyok.


Azt, hogy engem választott, szép, okos, csinos, intelligens-soroljam még? Ja és hogy hozzám jön.


Mi volt a legemlékezetesebb ajándék, amit tőle kaptál?


Kb. fél éve ismertük már egymást, mikor útlevelet kerestem a fiókban, és találtam egy köteg papírt, rajta dátum szerint az összes sms-em szóról-szóra, amit küldtem neki addig. Még a helyesírás is stimmelt, amire nem nagyon ügyelek a tömörség kedvéért. Ez nagyon jólesett.


Az első csók a második találkozásunkkor, mikor is közölte, hogy Angliába szándékozik bébiszittelni egy fél évig. Ebből pesze nem lett semmi. (Hiába, a vonzerőm…)


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


   Kattints a képekre a nagyméretű változatokhoz!
















 


 


 


 


 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top