nlc.hu
Egyéb
Macs és Nyusz

Macs és Nyusz
















Macs Nyusz
SMS szám: 06-30-010204  












































 Hány éves vagy?


31


30


Milyen jegybe tartozol?


bak

 kos

Mivel foglalkozol? 


 kirakatrendező/tanár

 villamosmérnök

Merre laksz? 


 Budapest

 Budapest

Mivel töltöd a szabadidődet?


Kedvenc időtöltésem a tánc, főként a latin táncok, mostanában leginkább a salsa. De szeretek még rajzolni, festeni, olvasni és varrni is. Nyáron szívesen úszom, de csak természetes vízekben. Télen a kedvenc sportom a síelés. Nagyon szeretek utazni, s múzeumokba, kiállításokra járni, mert szeretem a szépet. Ja, és nagyon szeretek különleges ételeket főzni.


Igyekszem aktívan eltölteni a szabadidőmet. Különösen szeretem a latin táncokat. Szívesen járok kirándulni, kerékpározni, futni és úszni. Szeretek művészetekről szóló filmeket nézni, múzeumba és hangversenyre járni. Ja, és szeretem a hasamat különleges ételekkel megtölteni.


Hogyan ismerkedtetek meg?

Egy tánciskolában ismerkedtünk meg, ahová a barátnőmmel, akkor első alkalommal, lenéztünk. Ő az átellenben lévő sarokban állt. Nagyon jóképű volt, ez mindjárt szemet szúrt. A tánctanárnőnek köszönhetően Ő lett a párunk, kettőnket kellett táncoltatnia. Az óra közepénél a barátnőm megsértődött, mert Ő inkább velem táncolt, s nem kérte őt fel, pedig ő lett volna a soros. A barátnőm hazament, mi táncoltunk tovább, majd az óra végén felajánlotta , hogy elvisz hazáig egy darabon.

Egyik alkalommal a tánciskolában, ahova már kb. fél éve jártam, éppen nem jött el a táncpartnerem. Már azon tűnödtem, hogy kivel fogok táncolni, amikor belépett két nagyon csinos, magas lány. Egyikük különösen szimpatikus volt nekem. A tánctanárnő ezt egyből ki is szúrta, és őket jelölte ki nekem partnerül. Fülig érő szájjal táncoltunk, míg csak a barátnője meg nem haragudott, mert vele szívesebben táncoltam és ezt nem is tudtam leplezni. Ezután már nyugodtan táncoltunk kettesben. Hazafelé felajánlottam, hogy elviszem, hogy ne kelljen metróznia.


Mit szeretsz benne leginkább?


Ez egy nehéz kérdés, mert sok jó tulajdonsága van, ami kedves nekem. A legjobban talán azt szeretem benne, ahogy velem viselkedik, mellette igazán én lehetek. Figyelmes velem, romantikus, s még három év után is úgy udvarol, mint az első hetekben. Úgy gondolom, hogy nagyon sok közös tulajdonságunk és érdeklődési pontunk van. Sok mindent együtt csinálunk, amit más párok nem- pl. együtt fürdünk. Ezen kívül szeretem a humorát, meg az intelligenciáját, meg persze azt, hogy piszok jóképű.


Leginkább önzetlen szerelmét és őszinteségét tisztelem. A legszebb és legvonzóbb hölgy a világon, igazi nő. Sok közös vonás van bennünk és szerencsére az érdeklődési körünk is találkozik.


Mi volt a legemlékezetesebb ajándék, amit tőle kaptál?


Egy finom kis brillköves gyűrű, melyet egy gyertyafényes vacsoránál Valentin napon az ujjamra csempészett. S hogy miért ez a legemlékezetesebb?- mert evvel kérte meg a kezemet.


Az a kis fekete plüscica, amit akkor kaptam Tőle, amikor hosszabb időre elutazott. Mindig az én cicámra gondolok, ahányszor csak ránézek.


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


  Kattints a képekre a nagyméretű változatokhoz!


  













 


 


 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top