Azóta sok idő telt el, számos kártyaparti kezdődött, majd ért véget, végül merült teljes feledésbe. Ám a szendvics azóta sem ment ki a divatból. Sőt! Egyszerűségével és változatos ízvilágával egyszerre kenyerezi le az agglegényeket és a nagycsaládosokat. A különféle szendvicsvariációknak pedig csak a fantázia szabhat határt. Ugyan a vélemények megoszlanak arról, mi is tesz egy szendvicset hamisítatlan szendviccsé, ám azt bátran kijelenthetjük, hogy a hús, a zöldség és a sajt hármasa elengedhetetlen a finom étel elkészítéséhez. Ezek közül is érdemes kiemelni a sajtokat, azokon belül is a camembert-eket, melyek önmagukban képesek új ízeket vinni a legátlagosabb szendvicsekbe is.
A camembert az érlelt lágy sajtok egyik klasszikusa. Hazai képviselője a Tihany Válogatás Szendvics Camembert, nemcsak kiváló minőséget és ízt, de változatos kombinációkat is kínál. A Tihany Szendvics ugyanis a natúr sajtokon kívül különböző fűszernövényekkel (metélőhagymás, fűszeres) ízesített változatokat is kínál. A legújabb termékük pedig paradicsomos-gombás ízben került a polcokra. Elsőre talán meglepően hangzik, de érdemes megkóstolni! A camembert tökéletes harmóniát alkot az enyhén gombás ízvilággal, amit remekül kiemel a paradicsom zamata. S hogy mi mindenhez jó még a paradicsom és a gomba–camembert párosa? Például salátákhoz, olaszos egybesült ételekhez és természetesen a borokhoz.
Az új ízhez új játék is dukál, amellyel két hétig formatervezett uzsonnásdobozokat nyerhet. Látogasson el a Sajtbisztró Facebook-oldalára, ahol virtuálisan készítheti el kedvenc szendvicsét. Eldöntheti, milyen hozzávalókat szeretne látni a két kenyérszelet között, majd a kész művet megkoronázhatja egy ízben passzoló Tihany Szendvics Camembert-rel. A szendvicséből akár kóstolót is küldhet ismerőseinek!