nlc.hu
Egyéb
Anikó és Tomi

Anikó és Tomi

<A href="http://ad.adverticum.net/click.prm?zona=6042" target=_blank><IMG height=70 alt="Kattintson a hirdetésre!" src="http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=6042" width=440 border=0></A>
















Anikó Tomi
SMS-szám: 06-90-621-205, kód: NLC ANTO (szóközzel!)  












































 Hány éves vagy?


23


23


Milyen jegybe tartozol?


kos

 kos

Mivel foglalkozol? 


 tanár

postai forgalomellátó, gyógymasszőr

Merre laksz? 


 Sopron

 Sopron

Mivel töltöd a szabadidődet?


társastánc, gitározás, bicajozás, gyerekekkel foglalkozni, csevegés, internetezés stb.


Táncolni, masszírozni, zenét hallgatni, a barátokkal bulizni, a lányokat locsolni húsvét hétfőn :-))). Szeretek Net-ezni, de legfőképp a kamerázás! 🙂


Hogyan ismerkedtetek meg?


Egy farsangi bálon ismerkedtünk meg. Ő épp szomorkodott, én meg odamentem egy szelet tortával megvígasztalni. És sikerült!! :)))


A baráti társaságban találkoztunk először. Akkor én még mást szerettem, de szakítottunk. Egy farsangi bált töltöttünk el együtt először Anikóval. Táncoltunk … jól éreztük magunkat. Akkor viszont még neki volt udvarlója, bár már nem volt köztük a legjobb a kapcsolat. Fél évet kellett várnia rám mire túltettem magam az előző kapcsolatomon. De kitartott mellettem, és én is ki fogok mellette tartani életem végéig, mert nagyon-nagyon SZERETEM!!!


Mit szeretsz benne leginkább?


Azt szeretem benne, hogy mindig kedves, segítőkész, őszinte, mindig meg tud nevettetni és felvidítani, ha szomorú vagyok. És azt, hogy nagyon-nagyon szeret táncolni.


Őszinte, nagyon jólelkű, állandóan vidám, jókedvű. Meg lehet benne bízni, és mindent meg lehet vele beszélni, ezáltal nem csak a Kedvesem, de a legjobb barátom is.


Mi volt a legemlékezetesebb ajándék, amit tőle kaptál?


Tavaly névnapomkor kérte meg a kezemet az egyik kedvenc helyünkön. Egy verset írt nekem, egy szál rózsával köszöntött, végül a gyűrűvel, (mint a hab a tortán) megkérte a kezem. Én meg alig bírtam abbahagyni a sírást, olyan boldoggá tett vele.


Az még kapcsolatunk előtt volt a farsangi bálon, amikor értem bármit megtéve próbált felvidítani, és az az egy szelet torta amivel éreztette velem, hogy nem hagy el mindenki, és igenis van, aki törődik, foglalkozik velem. Ez az apró figyelmesség, odafigyelés mindennél többet ért akkor nekem!


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


   Kattints a képekre a nagyméretű változatokhoz!


 













 


 


 


 


 






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top