#Magabiztos nőnek lenni jó
Szponzorált tartalom

Így öltözz a menstruáció napjain!

Mutatós és biztonságos szettek a menstruáció napjaira.

A menstruáció napjain az egyik legmacerásabb dolog az öltözködés. Ilyenkor két fő szempont érvényesül, egyrészt hogy lehetőleg minél kényelmesebb legyen, amit viselsz, másrészt hogy egy esetleges szivárgás ne látsszon meg a ruhádon. Az őszi–téli hónapokban réteges öltözködéssel egyszerűbb ezt is megoldani, a tavaszi–nyári időszakban viszont kevesebb és vékonyabb darabból kell gazdálkodnod. Ehhez adunk most tippeket.

Hosszított felsők

Így öltözz a menstruáció napjain!

A póló-farmer kombinációt, illetve a hasonló alapdarabokból álló összeállításokat hosszított felsőrészekkel teheted „biztonságosabbá”. Ez lehet akár egy fenék vonala alá érő blézer, mellény, de egy kimonó is. Ez utóbbi az idei tavaszi–nyári szezon egyik legtrendibb darabja, sokféle, kifejezetten könnyű anyagból készült verzióban is kapható, melyeket még a melegebb napokon is viselhetsz.

Ingruhák, pólóruhák 

Így öltözz a menstruáció napjain!

A pólóruhák, ingruhák eleve nagyon praktikus és jól variálható holmik, a sötétebb színű modellek pedig a menstruáció alatt is bevethetők. Viselheted őket magukban, csupasz lábakkal, de tunikaként, leggingsszel, nadrággal kombinálva is.

Overallok 

Így öltözz a menstruáció napjain!

Az  egyik legmutatósabb, mégis leglazább viselet nyáron az overall, melyet övvel vagy anélkül is hordhatsz, ahogy éppen jól esik. Az aktuális szezonban a legtrendibbek a mozgalmas, trópusi mintás, valamint az oversize szabású modellek. Egy-egy ilyen holmi a piros betűs napokon és azon túl is a barátod lesz.

Farmer

Így öltözz a menstruáció napjain!

A sokáig egyeduralkodó skinny mellett – sőt, egyre inkább helyett – kimondottan sokféle farmerfazon divatba jött már, melyek többek között a menstruáció napjaira is sokkal ideálisabbak, mint a cuppanósan szűk darabok. A mom jeans, a cargo vagy épp a culotte farmer is szuper választás ilyenkor, kantáros farmert pedig nem csupán, hogy újra ér hordani, de kevés olyan fazon van, ami jelenleg ennél menőbb lenne.

Szoknyák

Így öltözz a menstruáció napjain!

Bár a menzesz alatt talán szívesebben húzol nadrágot, azért a szoknyáidról se feledkezz meg! A legrövidebb szoknyák persze kevésbé játszanak ilyenkor, de a térdig vagy az alá érő fazonok simán. Szoknyához, különösen ha az világos színű, szintén felvehetsz valamilyen hátul takaró felsőt, biztos, ami biztos.

Egyberuhák

Így öltözz a menstruáció napjain!

 

Az egyberuhák hasonlóképp működnek ilyenkor, mint a szoknyák. A lágy esésű, midi és maxi fazonokban nem kell feszengened, kánikulában sem lesz bennük meleged, emellett takarnak is, ahol épp takarni kell, ugyanakkor viszont kimondottan csinosak is.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top