nlc.hu
Egyéb
Babu és Zselko

Babu és Zselko

<A href="http://ad.adverticum.net/click.prm?zona=6042" target=_blank><IMG height=70 alt="Kattintson a hirdetésre!" src="http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=6042" width=440 border=0></A>
















Babu Zselko
SMS-szám: 06-90-621-205, kód: NLC BAZS (szóközzel!)  












































 Hány éves vagy?


20


23


Milyen jegybe tartozol?


halak

 halak

Mivel foglalkozol? 


 diák

 elektrotechnikus

Merre laksz? 


 Nyír/Szlovákia

 Zselíz/Szlovákia

Mivel töltöd a szabadidődet?


Sajnos, időmet nehezen osztom be, mert túlságosan sokrétű vagyok. Elsősorban: brácsázom. Ebből talán kitűnik, hogy imádom a népzenét és néptáncot. Továbbá: zongorázok, gitározok, sőt, egy koncerten doboltam is. Nagyon szeretek énekelni és olvasni (főleg szépirodalmat). S végül szeretem az embereket, de legjobban kedvesemet: Gergelyt.


Én is szeretem a zenét. Művelni is, és hallgatni is. Bár csak gitározom. A zenében nem ismerek tréfát: megválogatom, mit hallgatok (B. B. King, LGT, REM, Sting, Hobo, Ghymes és még sorolhatnám). Időm nagy részét zenekarunkkal ütöttük el, ahol a szerelmem énekelt. Sajnos a zenekar idén nyáron feloszlik. El ne felejtsem, hogy nagy futballkedvelő vagyok. Természetesen játszom is.


Hogyan ismerkedtetek meg?


Én először a Zselízi kultúrházban láttam meg, mégpedig egy előadáson, ahol Hobó adott elő József Attila verseket. Ez 2000 áprilisában volt. Épp egy szerelmi csalódáson estem át. Mellettem egy barátom ült, aki ismerte Gergelyt. Én csak bámultam őt, s félig elaléltan megböktem barátomat: – Viktor, ki ez a szép?- és ő felvilágosított, hogy egy jóbarátja. Az a bizonyos zenekar,- amiről a föntiekben írtam – már létezett, csak nem volt énekese, hát elhívott egy próbára. Én kaptam az alkalmon és elmentem. Aztán itt lettünk bemutatva egymásnak, s én minden erőmön azon voltam, hogy összejöjjünk.


Először egyik próbánkon ismertem meg. Már akkor szimpatikusnak találtam, de gondolni sem mertem rá, hogy valami legyen a dologból. Én is egy csalódás után voltam, s még emésztettem. de láttam, hogy kedvel, és ez adott némi reményt, hogy hátha…


Mit szeretsz benne leginkább?


Talán azt, hogy olyan férfi, amilyenre mindig is vágytam. Nem csupán fizikailag, de lelkileg is. Szeretem benne, hogy abszolút megértő olyan dolgokban is, amikben más szerintem nem lenne. Aztán, kitűnő humora van. Segítőkész. Lehet, másnak ez nem vonzó tulajdonság, de számomra hihetetlenül aranyos, hogy feledékeny. Értelmes, intelligens, és jól el lehet vele beszélgetni. Egyszerüen: imádnivaló.


Véleményem szerint jó érzéke van a zenéhez, ügyes, nagyon tehetséges. Továbbá: ragaszkodó. Szorgalmas is, igaz, hogy csak abban, ami érdekli. Legislegjobban viszont azt szeretem benne, hogy szeret engem, és el tud fogadni hibáimmal együtt.


Mi volt a legemlékezetesebb ajándék, amit tőle kaptál?


A legemlékezetesebb? Fú, nehéz kérdés. Sok mindent kaptam tőle, de legemlékezetesebb és legszebb, hogy minden vasárnap eljár velem szentmisére. Miért? Mert évek óta nem jár templomba, és most hetente eljön velem zokszó nélkül. Na és természetesen egy másik ajándék, ami örökre emékezetes lesz, az a jeggyűrű.


22. születésnapomra egy kétméteres “pacsvörk” kígyót kaptam tőle. Az ágyamban van a falnál, és jól melegít. Minden nap látom, hát emlékezetes:)


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 Kattints a képekre a nagyméretű változatokhoz!














 

 


 


 


 





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top