nlc.hu
Egyéb
Banci és Ata

Banci és Ata

<A href="http://ad.adverticum.net/click.prm?zona=6042" target=_blank><IMG height=70 alt="Kattintson a hirdetésre!" src="http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=6042" width=440 border=0></A>











Kérdezz tőlük itt! >>  







Banci Ata
SMS-szám: 06-90-621-205, kód: NLC BATA (szóközzel!)  












































 Hány éves vagy?


32


34


Milyen jegybe tartozol?


ikrek

halak

Mivel foglalkozol? 


idegenvezető

 szoftverfejlesztő

Merre laksz? 


 Budapest

 Budapest

Mivel töltöd a szabadidődet? 


Imádok moziba járni, (második randinkon egy vértől fröcsögő háborús filmet néztünk meg). Sokat jelentenek számomra a barátaim és a családom, (egy hónappal a megismerkedésünk után, 24 óra leforgása alatt ismerte meg 7 tagú családomat és kb. 16 barátomat), nagyon szeretek utazni, (3 hónap után együtt utaztunk Jordániába)!!!


Legkedvencebb időtöltésem a siklóernyőzés, igaz ezt az én édesem nem szereti, mert szerinte veszélyes, meg akkor nem lehet velem. Nagyon tetszik a búvárkodás is, amit Jordániában próbáltunk ki együtt. Júliusban fogjuk megtartani az esküvőt, és úgy tervezzük, hogy olyan helyre megyünk nászútra, ahol búvárkodni is lehet.


Hogyan ismerkedtetek meg?


Korunk vívmánya az internet, – lám e játék is itt zajlik. Mi is az interneten ismerkedtünk meg. Körülbelül 3 hete leveleztünk, már-már azt gondoltam, hogy feladom a dolgot, ugyanis jövőbeni párom semminemű találkozást célzó ötlettel nem állt elő ezen idő alatt! Határidőt szabtam, hogyha e hét végéig sem alakul semmi -nem vágytam örökké tartó levelezgetésre- feladom! S ekkor valószínűleg megérezhette, mert előállt a farbával és találkozót javasolt! Én viszont trükössebb voltam, megírtam a telefonszámomat, s azt gondoltam, ha nem hív fel, nem koptatom a klaviatúrát tovább! Gondolom már mindenki kitalálta, hogy végül mi történt …….. felhívott! Találkoztunk, és azóta (9 hónapja) együtt vagyunk és 3 hónap múlva lesz az esküvőnk!


Sokáig nem volt barátnőm. Gondoltam kipróbálom, a Net-es ismerkedést, de egyáltalán nem hittem benne. Feliratkoztam egy társkeresőbe. Volt is egy pár lány akivel találkoztam is, de nem igazán tetszett egyik sem, mert nem éreztem azt a bizonyos Érzést, hogy “Igen, Ő az.” Kezdtem elveszíteni a hitemet már, amikor Ő írt egy levelet. Elkezdtünk levelezni, aztán kb. 3 hét után megadta a számát, de nem mertem igazán felhívni, mert féltem, hogy megint csak csalódnom kell. De aztán rászántam magam és másnap talakoztunk. Villámcsapásként ért a találkozás, mert rögtön nagyon megtetszett. Rendkívül jól éreztem magam vele és reméltem, hogy hasonló benyomása van Neki is. Az volt :))


Mit szeretsz benne leginkább?


Nagyon szeretem benne azt, hogy minden helyzetben nyugodt tud maradni, és így engem, aki hajlamos vagyok a hisztire, “tud kezelni”! Persze nem ez a legfontosabb, imádom benne azt, hogy hatalmas szíve van, és ami manapság igen ritka, hogy az önzőség minden formája távol áll tőle. Ja, és imádom, hogy 196cm! 🙂


Az egész Lényét. Azt, hogy tud nagyon kedves lenni, de ugyanakkor nagyon akaratos. Szereti, ha kényeztetik. Ha megbánt valamivel, vagy ha tudja, hogy nekem van igazam – mint mindig 🙂 – akkor tudom, hogy pár perc múlva úgyis odajön, hozzámdörgölődzik, mint egy kiscica és bocsánatot kér. De nincs is miért, mert nem tudok Rá haragudni soha.


Mi volt a legemlékezetesebb ajándék, amit tőle kaptál?


Az, hogy kezdettől fogva szikrányi kétség sem volt benne kettőnk jövőjével kapcsolatban!


Mindig szokott valamivel kedveskedni, egy pulcsi, vagy valamilyen kis ajándék, de akkor is, nekem a legnagyobb ajándék Ő maga. A vele töltött minden perc és az elkövetkező közös életünk.


 






 


 


 


 


 


 


 


 


 


 





 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 



Kattints a képekre a nagyméretű változatokhoz!














 


 


 


 


 
















 


 


 













































 


 


 


 


 


  






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top