nlc.hu
Sztárok
Dzsudzsák Balázst hidegen hagyja Zimány Linda

Dzsudzsák Balázst hidegen hagyja Zimány Linda

Dzsudzsák Balázst már nem érdekli egykori kedvese, Zimány Linda.

Dzsudzsák Balázst hidegen hagyja Zimány Linda

Napok óta Zimány Lindáról és a hazánkban forgató angol színészről, Jude Law-ról szólnak a hírek. Mint ismeretes, a glammodell kedd éjszaka a budapesti Gozsdu udvarban bulizott együtt a színésszel, s – a napvilágot látott videó alapján – láthatóan remekül érezték magukat egymás társaságában. Azóta is folynak a találgatások, vajon hová mehettek, s mi történhetett közöttük, ám – celebjeinkkel ellentétben – van, akit kicsit sem érdekel, mit csinált Zimány Linda.

A szőkeség egykori kedvesét, Dzsudzsák Balázst például hidegen hagyja a történet – adta hírül a Blikk. “Biztosan nem érdekli Balázst, hogy mi történt, ugyanis már egy éve nincsenek együtt Lindával. Egyáltalán nem foglalkozik már vele, hiszen semmilyen kapcsolat nincs már közöttük. Linda dolga, hogy mit csinál” – nyilatkozta a lapnak Vörösbaranyi József, a Dinamo Moszkvában focizó Dzsudzsák Balázs menedzsere.

A videón, amit az OXOX internetes portál tett közzé, te is megnézheted, hogyan csapja a szelet a mámoros állapotban lévő színész Zimány Lindának:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top