nlc.hu
Egyéb
Princess és Jonny

Princess és Jonny

<A href="http://ad.adverticum.net/click.prm?zona=6042" target=_blank><IMG height=70 alt="Kattintson a hirdetésre!" src="http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=6042" width=440 border=0></A>
















Princess Jonny
SMS-szám: 06-90-621-205, kód: NLC PRJO (szóközzel!)  












































Hány éves vagy?


22


21


Milyen jegybe tartozol?


 bika


rák 


Mivel foglalkozol? 


 tanuló


tanuló 


Merre laksz? 


 Békéscsaba


Békéscsaba 


Mivel töltöd a szabadidődet?


Mivel nagyon romantikus alkat vagyok, imádok a párommal este sétálni menni. Rengetegszer szoktunk kirándulni menni a hegyekbe, főleg Erdélyben. Ez mellett szeretek olvasni, internetezni, táncolni és nagy képeslapgyűjtő vagyok. Szeretem az állatokat és a természetet.


Én nem vagyok annyira romantikus mint a barátnőm, de nagyon szeretem a természetet, a naplementét. Szeretem a kihívásokat, az új dolgokat, imádok autót szerelni, különböző embereket megismerni és meglepetést szerezni a barátnőmnek.


Hogyan ismerkedtetek meg?


Az ő nagybácsija nekem nagyon jó barátom, és ő mutatta be nekem. Három évig vártunk egymásra, mert hol nekem volt más barátom, hol neki más barátnője. Azután 2000. húsvétján összejöttünk.


Már nagyon régóta tetszett nekem, de sehogy sem akart kialakulni közöttünk ez a kapcsolat. 2000 húsvétján kaptam az alkalmon, és megkerestem őt és összejöttünk.


Mit szeretsz benne leginkább?


Szeretem, hogy az élet nagyon pörög velem mióta megismertem őt. Ő egy olyan ember, aki nem tud öt percig egy helyben ülni. Mindig tele van ötletekkel, ambicióval és nagyon intelligens. Egyszóval férfi a talpán. És nagyon jól néz ki.


Elsősorban is nagyon jó alakja van, aranyos, kedves, nagyon sokat törődik velem és mindig nagyon türelmes. Néha nagyon gyerekes, de én ezt szeretem benne.


Mi volt a legemlékezetesebb ajándék, amit tőle kaptál? 


Egyéves évfordulónkon meglepetést akart nekem szerezni, ezért bezárt engem a fürdőbe és elment. Egy fél óra múlva kiengedett. Egy gyönyörűen feldíszített asztal tele gyertyákkal, vacsora és vörösbor várt rám. És a hálószoba is tele volt nagyon sok apró gyertyával. Nagyon meg voltam hatódva, el is pityeregtem magam a boldogságtól.


Születésnapom volt, csak ketten voltunk otthon. Bement a szobába, azt mondta, kihozza az ajándékom, és kijött egy hatalmas piros masnival átkötve. Csodálatos volt.


 






 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Kattints a képekre a nagyméretű változatokhoz!






























Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top