nlc.hu
Egyéb
Saso és Tomi

Saso és Tomi

<A href="http://ad.adverticum.net/click.prm?zona=6042" target=_blank><IMG height=70 alt="Kattintson a hirdetésre!" src="http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=6042" width=440 border=0></A>











Kérdezz tőlük itt! >>  







Saso Tomi
SMS-szám: 06-90-621-205, kód: NLC SATO (szóközzel!)  












































 Hány éves vagy?


33


36


Milyen jegybe tartozol?


ikrek

 skorpió

Mivel foglalkozol? 


 kommunikációs igazgató

 cévezető

Merre laksz? 


 Budapest

 Budapest

Mivel töltöd a szabadidődet?


Pillanatnyilag a legkedvesebb az esküvőnk szervezése! Szeretek társaságba járni, főzni, olvasni. A munkám is a kedvenc hobbijaim közé tartozik, de felsorolni is nehéz lenne, hogy mit szeretek, hiszen mindent szivesen kipróbálok…Ezenkivül kirándulni, sétálni szeretek a párommal és a kutyámmal.


Amióta a Kedvesem ismerem, azóta mindegy mit csinálunk, a lényeg, hogy együtt legyünk. Egyébként szeretem a jó könyveket, filmeket és a jó zenét.


Hogyan ismerkedtetek meg?


Egy szórakozóhelyen ismerkedtünk meg, ezzel is rácáfolva arra, hogy ilyen helyeken nem lehet ismerkedni! Persze egy kis segítségünk is volt, hiszen a Párom társaságában egy régi kedves ismerősöm is ott volt. Innen már minden nagyon “egyszerűen” ment: “kinéztem, lelőttem, hazavittem, megfőztem…”


Egy szórakozóhelyen ismertem meg, ahová a barátaimmal mentem. Miután a társaságban volt közös ismerős, így az ismerkedés egyszerű volt. Később, legnagyobb szerencsémre a jelenlegi Menyasszonyom vette át a kezdeményezést… Ha Ő nem olyan talpraesett, amilyen? Nos akkor most nem lennék ennyire boldog…


Mit szeretsz benne leginkább?


Szeretem úgy ahogy van… Nehéz kiemelni bármit, de leginkább azt szeretem, ahogy engem szeret, és ahogy a kapcsolatunkhoz, mindjárt a családjához hozzá áll!


Mindent szeretek benne! Még a rossz tulajdonságai is vonzóak tudnak lenni! De a legvonzóbb az benne, hogy szeret!


Mi volt a legemlékezetesebb ajándék, amit tőle kaptál?


Kettő ilyen volt, egyik kedvesebb, mint a másik: 1. A megismerkedésünk után nemsokkal volt a születésnapom. Májusban bizony már jó meleg volt, de az én Drágám keresztül buszozott a városon a saját készítésű szülinapi tortájával! /Torta formájából nem sok maradt, de nagyon finom volt!/ 2. A jegygyűrűnk – ugye ehhez nem kell kommentár?!


A 35. születésnapomra szervezett meglepetésbuli. Igazi titkos meglepetés volt, de leginkább azért emlékezetes, mert alig vártam, hogy leendő Anyósomnál elfogyasztott ebéd után hazaérjünk, mivel megülte a gyomrom az ebéd, és hétrét görnyedtem a gyomorfájástól… Végre belépünk a lakásba, gombolom a nadrágom, célbaveszem a mellékhelyiséget, és ekkor a nappaliból tüzijáték, dudaszó, és 9 ember szájából a Happy Birthday köszöntött rám… Az érzés leírhatatlan, és a gyomorfájásom is elmúlt!


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


  Kattints a képekre a nagyméretű változatokhoz!







a párom után, ők a kedvenceim…






a jó autók is a gyengéim közé tartoznak…






ezt a sziklakertet kérem a szobába!:)


 


 


 


 


 


 


  








bevettük a várat!






szép nyári este Velencén…






ha a kedves nincs otthon…
 

 




 


 


 


 







a maci, ha nem a málnásban van…







de jó, hogy a kedvesem nem így kellett megfőzni…






upsz, engem bizony csak a szerelmem tudott bezárni…


 


 


 


 


 


 


 














 

 


 






 


 





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top