nlc.hu
Egyéb
Chris és Eagle szakítottak!

Chris és Eagle szakítottak!

Még nincs egy hete, hogy a milliós nyereményekkel kecsegtetõ Nász-a-játék válogatásán Chris és Eagle bekerültek az elsõ 24 párba, és nagy eséllyel indultak a nászajándékokért. Ma viszont visszaléptek.




Chrisre és Eagle-re nem lehet már szavazni, nem kerülnek sem a játék második, sem harmadik fordulójába. Eagle szűkszavú levélben tudatta velünk, hogy már nem illenek a többi játékos közé… A többiek ugyanis szerelmesek, ők pedig csütörtök este óta nem. A fiú minket kért, hogy tudassuk párjával a fejleményeket, Chris azonban nem vette fel a telefonját…

Chris és Eagle két és fél éve ismerkedtek meg interneten, mégpedig azon a napon, amikor Chris megvette a számítógépét. Igazi sors sugallta kapcsolatnak tűnt ez a szerelem. A főiskolás lány és az egyetemista fiú gyorsan egymásra talált, és, amennyire mi tudjuk, tökéletes harmóniában éltek, kitalálva egymás titkos kívánságait is, mint például a kaliforniai kék tarisznyarákot, amit Chris kapott. Hiszen annyira vágyott utána.

Ígérjük, hogy amennyiben később többet is elárulnak történetükről, közöljük Veletek. Egyelőre csak annyit tehetünk, hogy drukkolunk nekik – hátha jóra fordul még a történet -, és persze a többieknek!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top