2014. Május 04.
Húspácolás:
Plusz ízt ad, és a hús rostjait is lazítja a pácolás. Használhatunk hozzá tejterméket, kefirt, joghurtot vagy tejet, némi fűszerrel. Lehetőleg minél tovább, akár egy éjszakán át is pácolhatjuk ebben a húst. És hogy mi a száraz pácolás lényege? Lesd el mai főzővideónkból.
még több cikk
Kvíz! Felismered a retró magyar süteményeket?
8 kertben nevelhető növény, ami a vázában is jól mutat
Ritka pillanat: Kisfiáról és férjéről is mesélt Szabó Erika!
Házasság első látásra: így alakult Hilda és Laci kapcsolata
Ezek a csillagjegyek nagyon zárkózottak
Marics Peti titokban összejöhetett Binhky-vel, aki a vőlegényével az esküvőjére készült
Ezért van minden ókori görög szobornak apró pénisze
Ezek a csillagjegyek nem ismerik a megalkuvást
Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.