nlc.hu
Nyereményjátékok
Füles-kupa

Füles-kupa

Mivel tudjuk, hogy az ország szenvedélyes rejtvényfejtõi rendszeresen forgatják a Fülest, régi hagyomány, hogy idõrõl idõre alkalmat adunk lapunk kedvelõinek, hogy megméretthessék tudásukat, tehetségüket. Vajon az idén ki bizonyul a legjobb egyéni rejtvényfejtõnek?





Lehet, hogy Te. Tégy próbát, hogy kiderüljön!

A Füles május 13-án megjelenő 20. számától kezdve nagyszabású, négyfordulós országos rejtvényfejtő verseny indul a Füles-kupa elnyeréséért. A versenyen a szerkesztőség belső munkatársain és hozzátartozóikon kívül bárki részt vehet. Fejtsd meg a rejtvényfejtő verseny selejtezőjének feladványait a Füles 20., 21. és a 22. számának 26–27. oldalán. A megoldásokat külön-külön hetente kell beküldeni a következő címre:
1554 Budapest, Pf. 128.


A 20. szám feladványa megfejtésének postára adási határideje május 19. (az ez után feladott pályázatokat nem vesszük figyelembe) A beérkezett versenymunkákat hetente értékeljük, és a legjobb összeredményt elért – azaz a legtöbb pontot szerzett – 20 versenyzőt meghívjuk a 2003. július 14-én délelőtt 11 órakor a Fővárosi Művelődési Házban (Budapest, XI., Fehérvári út 47.) negyedik fordulóként megrendezendő döntőbe. (Amennyiben a selejtezőkön több versenyző is azonos pontszámot ér el, és ezért a legjobb 20 sorrendje nem állapítható meg, a döntőn részt vevők számát szükség szerint megemeljük.)


A legjobb rejtvényfejtő díja:
• Füles-kupa és nettó 100 ezer forint készpénz





második díj:

• nettó 50 ezer forint készpénz

harmadik díj:
• nettó 25 ezer forint készpénz

A döntő valamennyi résztvevője Füles-ajándékcsomagot kap!

A szignál elhangzott. Elő tehát a kellékeket – azaz a jó hegyes ceruzát és az éles észt – és máris kezdődik a verseny!

Játékosok állása a harmadik forduló után (részeredmény):

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top