nlc.hu
Aktuális
A fagylaltszínek fiatalítanak

A fagylaltszínek fiatalítanak

A széles csípõ és a telt popó miatt sok nõ csak hagyományos farmert és pulóvert mer felvenni. Így volt ezzel a huszonnégy éves Tamás Melinda is, miközben merész meggypirosról, élénk pinkrõl és vidám türkizrõl álmodozott.





Hajdúsító vágás

Régi: Az arcot még jobban kerekítő, a hajszálak vékonyságát hangsúlyozó, átmenetes vágás.


Új: A haj vékonysága határozta meg a fazont. A “rojtos” vágástól vastagabbnak látszik a hajszál és tömöttebbnek a frizura. A sötétbarna árnyalatot könnyű volt mogyorószőkére festeni. Ez a szín kiemeli a különleges, az érzelmek változásától függően egyszer zöld, máskor kék szemszínt.


Ha szép a szem és a száj…


Helytelen: A szép formájú, ideális nagyságú ajkat festetlenül hagyni, nem kiemelni.

Helyes: A szem színének mélységét hangsúlyozza a grafitszürkés árnyalatú szemhéjpor, vagy a Szaturnusz-szürke keretező csík. A száj vonala határozott, a kontúrra most csak azért van szükség, hogy a rúzs ne fusson az ajak bőrén kívülre.


Hogyan keskenyíthetjük arcunkat?

A pirosítóval optikailag megváltoztatható az arc formája. Kerek arc esetén:

•  az ecsettel az orr magasságában, az arccsontok mentén dolgozzunk,

•  a puhább hatás érdekében kis mozdulatokkal vigyük el a festéket,

•  a homlok szélére, pontosan a szemöldök és a hajtövek közötti területre is kerüljön pici pír!
 










 1. Ritka pillanat: a szakember a fodrászversenyen nyert, tizennégy karátos aranyollójával kurtította a hajat



















 2. A puha ecsetkével a szemhéjpor a legrejtettebb zugokban is tökéletesen eldolgozható





 



  











 


 


 


 


 




















 1. A hosszú, enyhén lefelé bővülő, vékony vászonszoknyától magasabbnak és keskenyebb csípőjűnek tűnik viselője. Az apró virágmintás batisztblúz nőies puhaságot sugall (Esprit)






2. A széles csípőt és a telt popót elrejti a hosszú, bő vonalú, türkizkék gézing, a spagettipántos top pedig a szép dekoltázsra tereli a figyelmet
(Mexx)













Otthoni narancsbőrteszt





Az Avon a narancsbőr elleni küzdelmet a speciális “CelluliTest”-tel teszi teljessé. A folyékony kristályokkal bevont különleges filmet a megtisztított bőrre kell helyezni, amelynek szín- és mintaváltozása megmutatja, hogy a bőr alatti kötőszövet milyen állapotban van, narancsbőrünk hányadik fokozatba tartozik, és milyen kezelésre van szükség a felszámoláshoz. A 350 forintért kapható, többször használható CelluliTesthez részletes leírás és a narancsbőr kezelését szolgáló javaslatok is tartoznak. A termék nem található meg az Avon katalógusban, csak az Avon-tanácsadónőkön keresztül rendelhetjük meg.

Fotó: Acsai Miklós. Stylist: Horkai Nóra. Smink: Simorda Eszter (Avon). Frizura: Losonczki Csilla (06-20-946-2637). Helyszín: K+K Hotel Opera, Budapest, VI., Révay u. 24. Üzletlista: Mexx és Esprit (Mammut II. Árkád, WestEnd City Center)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top