Sztárok

Rengetegen bántották ezért Balázs Klárit

Az énekesnő állítja, sosem bánta meg, hogy így alakult az élete, de nem érti, hogy miért ítélkeznek felette emiatt.

Balázs Klári 39 éve él boldogságban Korda Györggyel. A hivatásuk miatt rengeteget utaztak, ezért nem vállaltak gyermeket. Boldogok így is, de az egykor fotómodellként is dolgozó énekesnőt sokan bántották azért, mert nem szült – írja a Bors.

Sokszor kaptam ezért hideget, meleget. Hogy lehet az, hogy aki ilyen boldog házasságban él, jó anyagi körülmények közt, miért nem vállalta be a gyereket? Az életünk így alakult, így hozta. Amikor fiatalabbak voltunk, és belefért volna, akkor állandóan utaztunk. Mi a 39 évből tízet nem voltunk Magyarországon” – vallotta be Balázs Klári.

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Elmondása szerint sosem bánta meg, hogy így alakult az életük. „Ezt a fajta életet találtam jónak. Ketten, szerelemben, sikerben. Nekem így szép, így kerek az életem. Édesanyám soha nem tett szemrehányást, hogy nincs gyerekem” – vallotta be A Nagy Duett korábbi zsűritagja, hozzátéve: „Nem kéne senkit elítélni a döntése miatt!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top