nlc.hu
Aktuális
Mi történt? Átalakult a Nők Lapja Café!

Mi történt? Átalakult a Nők Lapja Café!

Sziasztok, észrevettétek, hogy mára megváltozott a Nők Lapja Café oldala? Elmondjuk, miért lesz jó ez a változás mindannyiunknak.

Ahogy tegnap beharangoztuk, mostantól egy szebb, divatosabb, áramvonalasabb külsővel folytatjuk. Ez nagyobb képeket, letisztultabb dizájnt és mindent egybevetve egy kellemesebb oldalt jelent, de ami a legfontosabb, reményeink szerint sok-sok boldog olvasót. A nagyratörő célunk az, hogy számítógépen, mobilon és tableten is ugyanolyan élmény legyen minket olvasni. Szakszóval élve: reszponzív dizájnra váltottunk, mégpedig a hazai női szájtok közül elsőként. Ez annyit tesz, hogy az oldal mindig alkalmazkodik ahhoz, hogy éppen mekkora képernyőn nézitek.

Ha már most visszakérnétek a régi dizájnt, gondoljátok meg még egyszer! Most is mindent megtaláltok ugyanott, ahol eddig, mivel az oldal szerkezetét nem variáltuk át. Egyetlen kivétellel: a caféblogos szerzők írásait mától egyáltalán nem különítjük el az újságírók cikkeitől.

Most ti jöttök, várjuk a dicséreteket és a dühös reakciókat, de reméljük, azért értékelitek a fáradozásainkat. Sokáig voltunk fenn, hogy idáig eljussunk. Természetesen előfordulhatnak kisebb hibák, de ezeket folyamatosan javítjuk. Írjátok meg kommentben, mit szóltok az új ruhánkhoz, és mi az, amin szerintetek még érdemes lehet csiszolni!

Mi történt? Átalakult a Nők Lapja Café!
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top