nlc.hu
Szabadidő
A Cápa magyarországi forgatása

A Cápa magyarországi forgatása

Május 22-én, csütörtökön a Kis Herceg Villában hagyományteremtõ céllal rendezték meg a gasztronómia ünnepét, mely ezentúl minden évben a tavasz köszöntésének és a terasz jelképes megnyitásának szimbolikus eseménye lesz.




A „Cápa magyarországi forgatásának” elnevezett rendezvényre számos gasztronómiai szakember és médiaszemélyiség látogatott el, illetve vendégül látták a gazdasági és diplomáciai élet tekintélyes képviselőit is. A nagykovácsi Villában többek között megjelent Szulák Andrea, Pósa Árpád, a Playboy főszerkesztője, Gianni Annoni, a TV2 műsorvezetője, Árpa Attila, a Való Világ volt producere, Laisz András, többszörös magyar és világbajnok mixer, Sugár András, a Westel 900 vezérigazgatója, Pető György, LRI szóvivő, John Charody, ausztrál diplomata, illetve Ferenczy István belsőépítész, galériatulajdonos is.

A Kis Herceg Gasztronómia Kft, amely magas színvonalú catering tevékenységgel is igyekszik színesíteni a hazai vendéglátás palettáját, szakmai hitvallása szerint a hangulat, az ízek és a szervíz, ideális harmóniájára törekszik, melynek ékes bizonyítékát adták az első tavaszköszöntő partijukon. A rendezvény elnevezésével összhangban ugyanis egy két és fél méteres kékcápát forgattak a parázs felett. Ez a teljesítmény azonban csak egy volt a gasztronómiai és esztétikai különlegességek sorában. Feltálaltak három tengeri farkast, egy negyven kilós szintén grillezett tonhalat, langusztát, osztrigát és homárt is. A hangulat további fokozásáról pedig exkluzív borkóstolók és egy rendkívüli szivarsarok gondoskodott, mely konyak különlegességekkel várta látogatóit.

A zord időjárás ellenére a közel 300 vendég hajnalig hódolt a kulináris örömöknek Nagykovácsiban, a mediterrán különlegességek mellett a vizipipázó sarok is nagyon népszerű volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top