Sztárok

A Viszkisnek meggyűlt a baja a román határőrökkel

Pedig csak egy közönségtalálkozóra igyekezett Ambrus Attila.

Furcsa dolgok történnek a határon – állítja Ambrus Attila. A kerámiakészítés mellett immár bionövény-termesztéssel és pálinkafőzéssel foglalkozó Viszkis a közösségi oldalán számolt be arról, milyen atrocitás érte a sámán által megkeresztelt, féléves kislányával a román határon.

Úgy látszik, a román hatóság nem felejt… Most Annát nem engedték át a határon. Ezúton is köszönöm a román hatóságok kedvességét. Egyedül nekirugaszkodom még egyszer, így ismételten várok mindenkit szeretettel a vasárnapi nagyszalontai közönségtalálkozóra!” – posztolta #furcsadolgoktortennekahataron #megintahataron hashtagekkel a vele történteket, ki nem mondva, de sejtelmesen utalva (a „a román hatóság nem felejt” félmondattal) arra, hogy ő pedig 1999-ben járt így. Akkor neki végződött balul a betervezett, romániai határátlépés: a magyar-román határon fogták el, miután sikertelen bankrablást hajtott végre társával a Frankel Leó utcai OTP ellen.

Kiemelt kép: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top