nlc.hu
Otthon
Kika családi nap: akció és szórakozás

Kika családi nap: akció és szórakozás

Itt az idő, hogy izgalmas, változatos programokkal és a kedvezményes vásárlás örömével pezsdítsd fel a család hétvégéjét. A kiká-ra persze ebben is számíthatsz!

A kikalina családi hétvégén ismét a gyermekeseké a főszerep. Szeptember 13-án és 14-én a májusi hétvégéhez hasonlóan minden a mókáról, a vidám pillanatokról és az óriási akciókról szól a kika áruházaiban. Szombaton például minden termékünk árából 13%-ot elengedünk*! Már csak ezért is érdemes lesz eljönni hozzánk.

Kika családi nap: akció és szórakozás

Budapesti és vidéki üzleteinkben számos programmal várunk. Hogy mást ne mondjunk, jobbnál jobb koncertekkel. A budaörsi kiká-ban például az X-Faktor felfedezettjei, Nyári Alíz és Nyári Edit gondoskodnak a jó hangulatról, míg Győrben az Eszterlánc Mesezenekar fülbemászó dallamaira rophatják a látogatók. Ha alábbhagy a táncos kedv, akkor sincs baj, hiszen a rajzversenyeken vagy a gasztrokvízzel egyaránt múlathatjátok az időt. Az egészségmegőrzés jegyében pedig ingyenes szűrővizsgálatokon vehet részt a család. Lehel úti áruházunkban a legfrissebb lakberendezési tippeken kívül lesz több bábelőadás, kika 5 próba szerencsekerék kétóránkénti sorsolással. A kika Budapest M5-ben Mollini bűvészshow-val, tuning autó- és tűzoltó-bemutatóval készülünk, és próbára tehetitek ügyességeteket az íróasztal- és komódszerelő versenyen is. Ám itt még közel sincs vége a programoknak! A részletekért érdemes felkeresned honlapunkat . És ha némi inspirációra lenne szükséged, hogy a -13%-os akciónk keretében mit lenne érdemes beszereznie a családnak a kiká-ból, látogass el Facebook-oldalunkra, ahol nemcsak naprakész hírekkel, akciókkal és tippekkel várunk, de a legmenőbb lakberendezési trendekről, újdonságokról is első kézből értesülhetsz. Tarts velünk, merd velünk megálmodni az álomotthont!

Irány a kikalina családi hétvége! Ugye, találkozunk?

 

*Az akció más kedvezménnyel nem összevonható, nem érvényes a “legjobb ár“-ral meghirdetett termékekre. Részletek az áruházakban.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top