nlc.hu
Életmód
Ez a macska az egyetem Casanovája

Ez a macska az egyetem Casanovája

Professor Doerak nem véletlenül népszerű a hallgatók körében.

Professor Doerak, a Maine Coon és perzsa keverék hivatalosan is a Groningeni Egyetem hallgatója, és még saját személyi igazolvánnyal is rendelkezik. A nyolcéves Doerak professzorra Sandra és Ekko Ros, az egyetem egykori hallgatói vigyáznak.

Képünk illusztráció/Fotó: iStock

A puha cica rendszeresen barangol a kampuszon, örömet okozva ezzel minden olyan hallgatónak, akik nem tarthatnak kisállatot az egyetemen. Doerak szeret tanteremből ki- és besétálni, de még egyik kurzus mellett sem kötelezte el magát.

Doeraknak volt egy társa is, Mickey, aki sajnos időközben elhunyt. Minden diák osztozott a macska fájdalmában – átlagosan napi 150 ölelést kapott.

A Metro-nak adott interjújában Doerak elmondta, hogy nagyon szereti a hallgatókat, különösen a nőneműeket, hiszen ő egy Casanova. Emellett odáig van a takarítószemélyzetért, mert az első naptól fogva ennivalókat adnak neki. „És még csak az elhullajtott szőrszálaimmal sem foglalkoznak” – „nyilatkozta” a lapnak a macska.

Egy házaspár, aki a kampusz macskáit kutatja, azt vallja, ahhoz, hogy egy cica az egyetem macskájává váljon, különleges személyiségjegyekkel kell rendelkeznie: legyen kalandos, kíváncsi, könnyed, laza és szeretetteljes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top