nlc.hu
Gasztro
Ketchup hazai paradicsomból

Ketchup hazai paradicsomból

A magyar paradicsomból tökéletes ketchup készíthető.

Az 1948-ban alapított, 100% magyar tulajdonban lévő, kecskeméti székhelyű Univer Cégcsoport napjainkra a hazai élelmiszeripar és kereskedelem kiemelkedő szereplőjévé nőtte ki magát.

Ketchup hazai paradicsomból

A vállalat összesen mintegy 1300 ember számára biztosít megélhetést, mellyel az alföldi város jelentős munkaadója. A cégcsoport egyik meghatározó tagja az Univer Product Zrt., mely ételízesítők gyártásával és forgalmazásával foglalkozik és 2003-ban szerzett többségi tulajdonrészt a Kecskeméti Konzervgyár Zrt.-ben. Ezen a telephelyen jelenleg bébiételek és egyéb hőkezelt szószok, öntetek, prémium lekvárok és gyümölcslevek, valamint sűrített paradicsomok készülnek.

Megújult paradicsomüzem

Az Univer idei nagyszabású projektje eredményeképpen paradicsom üzemének kapacitását háromszorosára növeli, a termőföldtől a késztermékekig a teljes technológiai vonal megújításával.

Ketchup hazai paradicsomból

Kiemelendő, hogy a projektben kizárólag hazai paradicsomból tervezi az alapanyag ellátást. Ez lehetőséget teremt a jelenleg leépülő magyar paradicsomtermesztés újjáélesztésére, a régió kertészeti ágazatában a foglalkoztatás mintegy 50-100 fős növelésére. A saját munkahelyek megtartásán túl tehát járulékos hatás, hogy a paradicsomtermelő vállalkozásoknak is biztos piacot, ezáltal megélhetést teremt.

A ketchup magyarul

Az Univer az 1980-as évek első felében Magyarországon az elsők között indította el a ketchup gyártását és forgalmazását. A ketchup az Univer Product Zrt. tradicionális, stratégiai fontosságú termékcsaládja. Az új gyártósorról lekerülő kiváló minőségű sűrített paradicsom többek között a piacvezető Univer Ketchup alapanyaga is.

Ketchup hazai paradicsomból

Az Univer Ketchup egy magas paradicsomtartalmú, 100%-ban magyar nyersanyagból készült, finoman fűszerezett ketchup. Válogatott minőségű alapanyagokból gyártják olyan eljárással, ami által a termék íze és színe visszaadja a nap érlelte friss paradicsom üdeségét. Az Univer Ketchup évtizedek óta őrzi élvonalbeli pozícióját a magyar piacon, és a román fogyasztók egyre kedveltebb ketchupja. Egy korábbi fejlesztésnek köszönhetően mára elmondthatjuk azt is, hogy az Univer Ketchup flakonos és talpas tasakos kiszerelései tartósítószer-mentesen készülnek.

Ketchup hazai paradicsomból

Univer – A ketchup magyarul

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top