nlc.hu
Aktuális
Magyar nőket dolgoztattak ausztriai bordélyházakban

Magyar nőket dolgoztattak ausztriai bordélyházakban

Üzletszerűen elkövetett kerítés, kitartottság és gyermekprostitúció kihasználása miatt indult nyomozás egy 40 éves debreceni és egy 39 éves püspökladányi férfi ellen. A gyanúsítottak ausztriai bordélyházakban dolgoztattak magyar nőket.

A rendőrség közleménye szerint a két férfi érzelmileg magához kötötte a nőket, majd prostitúcióval megkeresett pénzüket mind elvették. Az áldozatok között volt egy 18 év alatti lány is.

A két férfit még hétfőn fogták el és őrizetbe vételüket követően kezdeményezték előzetes letartóztatásukat, amit a Debreceni Járásbíróság el is rendelt. A gyanúsítottaknál tartott házkutatások során előkerültek a prostitúciós bevételekből származó vagyontárgyak. A nyomozók többek között négy nagy értékű – egyenként 15-20 millió forintot érő – gépjárművet, több tízmillió forint értékben órákat és arany ékszereket, valamint 7 millió forint készpénzt foglaltak le.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top