Szabadidő

Cirkusz, koncert és építőkockák – 7 tuti program hétvégére

Januárban is érdemes kimozdulni otthonról. A Fővárosi Nagycirkusz például új műsorral kezdi az új évet.

Kockabirodalom, VAM Design Center, Budapest

Ismerkedj meg a technika világával, fedezd fel szépségeit az építőkockák és az interaktív modellek segítségével a Kockabirodalom kiállításon. Nem csak gyerekeknek!

Tárlatvezetés a Magyar Nemzeti Galériában

Január 10–11.

Rippl-Rónai és Maillol barátságát mutatja be a Magyar Nemzeti Galéria kiállítása, ahol szombaton gyerekeknek, vasárnap pedig a felnőtteknek tartanak izgalmas tárlatvezetést.

Magyar Cirkuszcsillagok, Fővárosi Nagycirkusz

Január 10.

Új műsorral kezdi az új évet a Fővárosi Nagycirkusz, melyben felvonul a magyar cirkuszélet színe-java, többek között a Rippel fivérek és Richter Flórián is. Premier szombat este.

Porzsák, a sárkány, Figurina Animációs Kisszínpad

Január 10.

A Figurina színpadán a bábokat használati tárgyak helyettesítik. Ezúttal a gonosz Porszívó Sárkány elrabolja Eszti játék­ mackóját. A kis rongybaba indul utána, hogy mindenféle kaland során megküzdjön a Sárkánnyal.

Téli madárgondozás

Óbudai Kulturális Központ, január 10.

Sok kismadár nem költözik el télen sem. A foglalkozáson megtanulhatod, mivel etesd őket a hidegben, és még a madáretetőt is elkészítheted hozzá.

Legkisebbek mozija

Puskin Mozi, január 10–11.

Gyerekkorunk kedvenc filmjeit vetítik a hétvégén a Puskin Moziban, szombaton Tündér Lala, vasárnap pedig Vackor várja a családot.

Évszak-koncertek: tél

MÁV Zenekar Próbaterme, január 10.

Vivaldi: A négy évszak című hegedűverseny-ciklusa alapján ezúttal téli hangulatú műveket adnak elő a MÁV Szimfonikusok tagjai a gyerekeknek.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top