10 perces tippek

10 perces adventi koszorú az utolsó pillanatra

Honnan szerezz az utolsó pillanatban adventi koszorút? Egyik tipp az lehet, hogy elugrasz a legközelebbi virágárushoz, és ott vásárolsz egyet. Mi tudunk ennél jobbat, ami ráadásul még az első lehetőségnél is gyorsabb. Ugyanis adventi koszorút villámgyorsan készítesz magadnak. Két olyan szuper ötletet találtunk, amelyek megvalósítása tényleg nem több 10 percnél. Próbáld ki! Imádni fogod.

1. 10 perces adventi koszorú az utolsó pillanatra

Az utolsó pillanatban is gyorsan összeállítható adventi koszorúhoz mindenképpen szükséged lesz négy gyertyára. Aztán keress egy használaton kívüli, de azért még nem ütött-kopott fémtálcát, néhány fenyőágat, színes girlandot és némi madzagot.

A gyorsan elkészíthető adventi koszorúhoz a gyertyák felső harmadára ízlésesen kösd fel a madzagot többször áttekerve. Állítsd tálcára, rakosgasd körbe a fenyőágakat. Díszítsd a girlanddal, és máris meggyújthatod az első adventi gyertyát.

10 perces adventi koszorú az utolsó pillanatra

2. 10 perces adventi koszorú az utolsó pillanatra

Ha pedig ezt a másik szintén szupergyors adventi koszorút készítenéd el, akkor első körben keress négy szép formájú befőttes üveget. Állítsd az üvegekbe a gyertyákat. Érdemes egy használaton kívüli gyertyát meggyújtani és a lefolyó viasszal rögzíteni őket. Az adventi koszorúhoz válassz akkora üveg- vagy fémtálcát, amelyen épp elférnek az üvegek. A hézagokat díszítheted fenyőtobozokkal, szárított narancshéjjal, fahéjrúddal, dióval, mogyoróval. Az üvegek száját pedig szép masnikkal dekorálhatod.

10 perces adventi koszorú az utolsó pillanatra

További adventi koszorú ötletek az utolsó pillanatra az NLCafén

Fotók: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top