Dekor

Ajándékozz cukormentes karamellt!

Édesszájú barátja mindenkinek akad, nem is egy, így akár nagyobb adagot is készíthetünk Hahópihe mézzel főzött karamelljéből. Úgy még nekünk is juthat belőle.

Egyszerűen imádom a karamellt. Már gyerekkoromban is az egyik kedvenc szaloncukrom a vajkaramellás volt. Aztán imádtam a boltokban kapható tejkaramellát is, ami ott volt a tutti fruttik mellett a polcon. Emlékeztek? Kedvenc csoki? Bár sok van, de ha egyet ki kell választani, mert ezen múlik az életem, akkor a Twix. Mi van benne? Karamell. Úgyhogy igen, méltón megállja a helyét a legnagyobb kedvenceim között a karamellszósz.

Bizony, itt egy cukor nélküli karamellszószt láthattok. Nem csalás, nem ámítás, egy cuki csomagolás, és mehet is a fa alá a gasztroajándékok mellé.

Ajándékozz cukormentes karamellt!

Hogy mire van szükség ennek a karamellnek az elkészítéséhez? Vajra, mézre, tejszínre, egy dupla fenekű lábosra, és 30 percre az időnkből. Sőt a dupla fenekű lábos se fontos, de figyeljük és keverjük, nehogy leégjen.

A receptért kattints a Hahópihe blogra!

Még több csináld magad!-ajándéktipp!

 

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)


 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top