Dekor

Puhaság és csillogás

A szikrázóan fehér, havas karácsony mindannyiunk vágya. Ha az idõjárás nem kényeztet el minket hótakaróval a legmeghittebb ünnepen, lakásunk karácsonyi díszeivel idézhetjük fel az álombeli hangulatot.

Kattints a képekre a nagyobb méretekhez!



Ha megnyugtató, ugyanakkor az ünnepi hangulathoz is tökéletesen illő díszítést szeretnénk, a fehér színt párosítsuk az ezüst és az arany árnyalataival. Az áttetsző, csillogó felületek különleges hatást keltenek, s ez a mécsesek és a gyertyák fényével csak fokozható.







1. Az ezüstösen csillogó terítő vonzza a tekintetet. A fehér mellett a teríték élénkítéséhez valamilyen kiegészítő színt is választhatunk. Az egyszerű fehér étkészlet is ünnepivé varázsolható, ha apróbb ötletekkel – tányérdísszel, ezüst szalagokkal – dekoráljuk az asztalt.

(Terítő: 10 980 Ft, gyertya: 900 Ft, textilszalvéta: 980 Ft, poháralátét: 1320 Ft)







2. Az ünnepi teríték elmaradhatatlan eleme a különleges asztali dísz. Ha fehér élő virágokból és friss fenyőgallyakból köttetjük, szokatlan, mégis a fehér karácsony atmoszférájához illő hatást érhetünk el.








3. Az almát formázó gyöngyös tányérdísz kiemeli a kristályos szalvétagyűrű szépségét.

(Tányérdísz: 980 Ft, szalvétagyűrű: 1990 Ft)







4. Az ezüst tárgyak fokozzák az ünnepi ragyogást. Apró figyelmesség a fehér színvilághoz választott desszert.

(Szív alakú tálka: 1900 Ft)

 








5. A dió vagy mogyoró kellemes barna színe és a fémes felületek csillogása érdekes kontrasztot eredményez. Barátságos, mégis egyedi a fonott fém kosárka és a karácsonyfadíszt utánzó váza.

(Fonott kosár: 590 Ft, váza: 4500 Ft)







6. A gyertyatartókat a karácsony hangulatához illő gyertyagyűrűvel tehetjük igazán ünnepivé.

(Gyertyagyűrű: 780 Ft, gyöngyös ág: 420 Ft)







7. A karácsonyi üdvözlőlapok és kísérő kártyák esetében is választhatjuk a fehér színt arannyal vagy ezüsttel kiegészítve.

(Kristálytányér: 23 600 Ft)



 






8. A kicsik örömére kedves játékállatkákból és nem törékeny díszekből készíthetünk kompozíciókat. Aki szeret a földön ülve ajándékot bontogatni, a puha fehér gyapjúszőnyegen kellemesen érezheti magát.

(Maci: 1280 Ft, ezüst szív: 1360 Ft, kosárka: 3980 Ft, párna: 7500 Ft, gyapjúszőnyeg: 25 000 Ft)








9. A kristályokból összefűzött mécsestartó emeli az ünnepi asztal fényét.

(Mécsestartó: 6980 Ft)


Fotó: Barbay Csaba
Stylist: Szentesi Nóra, Uhrin Andrea, Szabó Otília
Helyszín: BO Concept

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top