Dekor

A sztárok is készülnek a karácsonyra

A hazai hírességek is elkezdték a karácsonyi készülődést. Nem csoda, hiszen Stahl Judit, Temesvári Andrea, Bartók Eszter, Szekeres Nóra és Erdőhegyi Brigitta is imádja a szeretet ünnepét.

Míg Stahl Judit, Szekeres Nóra és Temesvári Andrea elsősorban azért várják a karácsonyt, hogy gyermekeiket boldognak lássák, addig Bartók Eszter és Erdőhegyi Brigitta a kellemes családi hangulat és a nyugalom miatt. A hírességek az ünnepi készülődésről meséltek.

„Amíg aktívan sportoltam – mintegy 20 évig –, egy kezemen meg tudtam számolni, hányszor töltöttem otthon az ünnepeket. Ám amióta elsősorban a családomra, a gyermekeimre koncentrálok, bepótolok mindent. Éppen ezért már most elkezdem a karácsonyfadíszek, a lakberendezési kellékek és persze az ajándékok vásárlását. Mindig a Kikában vásárolok, mert még soha sem történt olyan, hogy ne találtam volna kedvemre valót. Most is csak az okozza a problémát, hogy a megannyi gyönyörű karácsonyi kiegészítőből nem tudok választani; legszívesebben mindet hazavinném” – meséli Temesvári Andrea.

 

„Az ünnepek közeledtével nagyon szeretem díszítgetni a lakást, persze úgy, hogy minden szín harmonizáljon egymással. Néhány éve azonban azzal a problémával szembesültem, hogy amikor egy színből már összegyűjtöttem minden kelléket, azt a következő évben nem szívesen használtam, mert találtam még szebbet. Hogy megoldjam a problémát, összefogtam öt-hat barátnőmmel, és egymás között cserélgetjük a díszeket és a kiegészítőket. Ez a megoldás jól bevált, mert így mindegyikünknek csak egyféle garnitúrát kell megvásárolnia, de évről évre más dekorációk jelennek meg a lakásban” – újságolja Stahl Judit.

 

„Az év minden napján szívesen gyújtok gyertyát, hogy hangulatossá tegyem a lakást, de ha közelednek az ünnepek, ez hatványozottan igaz. A múlt héten úgy adódott, hogy volt egy szabad délelőttöm, amikor anyukámat elhívtam vásárolgatni. Arra számítottam, hogy találok néhány olyan karácsonyi mécsest, amelyet már most használhatok. Szerencsém volt, mert már akkor sikerült beszereznem néhány szép darabot, és tudom, hogy mostantól egyre több dekorációs kelléket veszek a lakásba, mert egyszerűen nem bírok ellenállni a kiegészítőknek” – árulja el Erdőhegyi Brigitta.

 

„Amióta gyermekeim vannak, róluk szól a karácsony. Minden évben hatalmas izgalommal várják az ünnepeket. Ám mivel ők még kicsik, ezért úgy tudják, hogy az angyalkák hozzák a fát és az ajándékokat is. Így december 24-én én mindig elmegyek velük otthonról, kitalálunk valami izgalmas programot, a férjem pedig addig feldíszíti a fát. Mindig óriási meglepetés nekik a karácsony, és fantasztikus látni, mennyire boldogok. Számomra miattuk a legcsodálatosabb ünnep a karácsony, és örülök, ha tehetek valamit azokért a gyerekekért, akiknek olyankor kórházban kell lenniük” – mondja Szekeres Nóra.

 

 

„Sokszor a mindennapok a rohanásról szólnak, úgy érzem, nem jut elegendő idő a családomra, nem tudok hazautazni hozzájuk, amikor dolgozni kell. Karácsonykor azonban biztos, hogy együtt vagyunk, és annál nincs jobb érzés. Remélem, az általunk feldíszített fával majd egy kicsit kárpótolni tudjuk a beteg gyerekeket, ha már karácsonykor nem lehetnek a szeretteikkel” – teszi hozzá Bartók Eszter.

Forrás: Kika

További cikkeink:

Mindjárt karácsony! Tippek pánik ellen »
Nyomtatható karácsonyi kifestő gyerekeknek »
3 különleges adventi koszorú »
Tobozkoszorú »
Ezüst tündértánc koszorú »

Advent.lap.hu »

Karácsony.lap.hu »

Karácsonyfadísz.lap.hu »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top