Dekor

Ajándékozz élményt! – 7 különleges meglepetés a fa alatt

Három pár zokni, két csomag borotvapenge, egy üveg a jól megszokott parfümből. Ha évről évre ugyanazok a sablonos ajándékok bújnak meg a karácsonyfa alatt, végre ideje lenne váltanod, és valami különlegessel meglepned szeretteidet. Van néhány egyszerűen kivitelezhető, mégis igazán ötletes ajándéktippünk számodra.

1. Tanfolyam

A nővéred évek óta egy lakberendezői tanfolyamról álmodozik? Esetleg az öcséd nyelvtudása hagy némi kivetnivalót maga után? Netán anyukád él-hal a kreatív lakásdíszítésért? Akkor biztosan nagy meglepetés lesz számukra, ha egy esti, avagy levelező tanfolyammal ajándékozod meg őket! Különböző árfekvésű, eltérő időtartamú és persze megszámlálhatatlan témájú kurzus közül válogathatsz, a lényeg, hogy jól ismerd a megajándékozandó személy érdeklődési körét!

www.tanfolyam.hu/tanfolyamok »
www.elo.hu/hu »
www.efeb.hu/felnottkepzes_tanfolyamok »
www.tanfolyam.org »

2. Utazás

Szeretnéd a párodat valami igazán szuper ajándékkal meglepni, amelyet közösen élvezhettek? Akkor válaszd az utazást! Akár külföldre, akár egy hangulatos kis hazai hotelbe, akár egy wellness-szállodába invitálod, egészen biztosan emlékezetes karácsonyi ajándékban lesz részetek. Ugyanakkor az utazás kitűnő meglepetés a szülőknek, akik húsz éve ki sem mozdultak otthonról, vagy netán az öcsédnek, akinek minden vágya, hogy végre világot lásson. Az utazási irodák, a wellnesshotelek és a szállodák karácsony közeledtével rengeteg akcióval várják az érdeklődőket, valamint a last minute lehetőségekre is érdemes vadászni. De akár te magad is kinézhetsz egy hangulatos úti célt, és foglalhatsz szállást.

Ajándékozz élményt! - 7 különleges meglepetés a fa alatt

www.lastminute.hu »
www.utazzunk.hu »
www.wellnesshetvege.hu »
www.hazaiutazas.hu »


3. Belépőjegy

Ha szeretnél valódi élményajándékkal előrukkolni, ajándékozz egy egész estés programot. Legyen az mozifilm, színházi előadás, koncert, kiállítás, avagy tévéshow, nincs más dolgod, mint előre megvenni a jegyeket, és egy borítékban a fa alá tenni. A legjobb, ha olyan programot választasz, amelyet a megajándékozandó személy már régóta látni szeretne. Hatalmas meglepetés lesz, ha megtudja, hogy végre élőben megnézheti a kedvenc együttesét, vagy netán az első sorból élvezheti kedvelt szórakoztató tévéműsora felvételét. Természetesen úgy a legjobb, ha te is elkíséred. De például egy közös színházlátogatás akár az egész család számára kitűnő ajándék lehet.

www.ticketportal.hu »
www.ticketa.hu »


4. Előfizetés

Lepd meg szeretteidet kedvenc napilapjuk, folyóiratuk, magazinjuk féléves vagy éves előfizetésével! Ötletes, találó és kedves ajándék, azonban a legjobb benne, hogy nem csupán karácsonykor örülnek neki, hanem egész éven át „kitart”.

Ajándékozz élményt! - 7 különleges meglepetés a fa alatt

www.mc.hu »

5. Sportolási lehetőség

Ha szeretteid szívesen sportolnak, mozognak, érdemes ebben a kategóriában ajándékot választanod számukra. Lepd meg például a barátnődet egy aerobik-, apukádat egy uszoda-, bátyádat pedig egy konditerembérlettel! Ha a párod imádja az őrült dolgokat, ajándékozd meg egy extrém sport kipróbálásának lehetőségével. Egész biztosan büszkén meséli majd januárban a kollégáinak, hogy ő bizony ejtőernyőzést, búvárkodást, netán egy vadvízi evezést kapott karácsonyra.
www.meglepkek.hu »
www.nagynap.hu »
www.feldobox.hu »

Ajándékozz élményt! - 7 különleges meglepetés a fa alatt


6. Egy kis kényeztetés

Ez az, amit senki sem vet meg, főként a gyengébbik nem. Ma már a különböző szépségszalonokban is lehet kezelésekre jogosító utalványt vásárolni. Fizesd be a barátnődet egy manikűrre vagy egy különleges masszázsra, lepd meg anyukádat egy kozmetikai kezeléssel, avagy egy hajvágással a kedvenc fodrászánál. Egész biztosan díjazni fogják az ötletedet.

 

13 filléres ajándéktipp karácsonyra »
Szépségcsomag a fa alá – 15 ellenállhatatlan ajándéktipp »

7. Ajándékozz választási lehetőséget!

Akkor se keseredj el, ha semmi ötleted sincs, ettől függetlenül még adhatsz jól eltalált ajándékot. A vásárlási utalványokat ugyanis pont ilyen helyzetre találták ki. Bár sokszor éri őket az a vád, hogy személytelenek, mellettük szól, hogy egész biztosan tökéletes ajándék születik belőlük.

Karácsony környékén az üzletek nagy része bocsát ki utalványokat különbözőbb értékben. Lehetőség szerint olyan üzletet válassz, ahol a megajándékozott amúgy is szívesen vásárol. Ha például szeret olvasni, és egy vagyont költ könyvekre, egy könyvutalvány igazán klassz ajándék lesz. Ha pedig imád öltözködni, a kedvenc márkaboltjába szóló vásárlási utalványnak bizonyosan nagyon fog örülni. A személyesség kérdése pedig némiképp orvosolható egy kedves kísérőlappal, valamint azzal, ha megkéred a megajándékozottat, miután választott, mutassa meg neked is az ajándékot, esetleg eleve együtt menjetek kiválasztani.

IKEA-ajándékkártya »
Könyvutalvány »
Saturn-ajándékkártya »
Media Markt-ajándékkártya »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top