Dekor

5 szuper bolt – karácsonyi ajándéktippekkel

Ha eddig hasztalan kerested a tökéletes karácsonyi ajándékot, van néhány tuti tippünk, hogy hol bukkanhatsz rá az igazira. Az alábbi üzletekből biztosan nem távozol üres kézzel.
 Kookta – a színes konyhák otthona

Kezdő konyhatündéreknek és rutinos háziasszonyoknak is találunk itt olyan konyhai eszközöket, kiegészítőket, amelyek eddig hiányoztak a repertoárból. Az aprócska üzlet kínálatában különféle színekben pompázó, praktikus, minőségi konyhai kiegészítők szerepelnek a világ minden tájáról. Van itt amerikai robotgép, francia kerámiaedény, dizájnos svájci háztartási eszköz, kanadai kötény, angol krumplinyomó, egyszóval mindenféle kütyü azoknak, akik örömüket lelik a főzőcskézésben. Ha időszűkében vagy, rendelj a webshop kínálatából.
Cím: 1137 Budapest, Pozsonyi út 16.
Honlap: www.kookta.hu »

Ajándéktippünk: Emile Henry kerámiaedények
A francia cég 1850 óta gyártja minőségi kerámiaedényeit. Classic colors sorozata színes, vidám termékskála bő választékkal: ötféle megkapó színben a bögrétől a sütőedényig minden megtalálható benne.

A legjobb ajándéklelőhelyek
Emile Henry Kerámia felfújt sütőforma (több méretben, 1400-1950 Ft)
Emile Henry kerámia felfújtsütő forma (több méretben – 1400–1950 Ft)

 

 Butlers – lakberendezés a világ minden tájáról

Ha valahol igazán jól kell érezned magad, akkor az az otthonod. Ez az a hely, ahol akár a családod társaságában időzöl, akár egyedül élvezed ki a szabadidődet, olyan tárgyak vesznek körül, amelyeket a legjobban szeretsz. A Butlersben a tökéletes otthonhoz találsz remek kis dolgokat, legyen szó lakberendezésről, munkáról vagy főzőcskézésről, ráadásul a legkülönfélébb stílusokban. A kínálat is igen széles skálán mozog: a szobaillatosítótól kezdve az étkészleteken, a képkereteken, a kávéfőzőn vagy éppen a gyerekjátékokon át egészen a bútorokig mindent megtalálsz itt, sőt nemcsak vásárolhatsz, de a szépen megterített karácsonyi asztalokról dekorációs ötleteket is meríthetsz.
Extra: a honlap egyben webáruházként is működik, így akár a karosszékből is megrendelheted a kiválasztott ajándékokat.
Cím: 1123 Budapest, Alkotás u. 53. (MOM Park) és 1106 Budapest, Örs vezér tere 25. (Árkád)
Honlap: www.butlers.hu »

Ajándéktippünk: Matryoshka-család
Az orosz művészet jellegzetes elemei modern köntösbe bújtatva kelnek életre a színes kompozíciókban. A lila és a pink színek, valamint a mókás figurák minden terméket áthatnak.

Matryoshka bögre és baba, 890 Ft és 990 Ft
Matryoshka bögre és baba – 890 Ft és 990 Ft
Saint Michel kávéskanna 4790 Ft, Mrs.Winterbottom`s teáskanna 4290 Ft
Saint Michel kávéskanna – 4790 Ft, Mrs. Winterbottom’s teáskanna – 4290 Ft

 

 Szépségek Kicsiny Boltja – Páratlan illatok birodalma

Valóban picinyke, és valóban ezernyi szépséget rejt – ha ebben a bájos boltocskában nem leled meg a tökéletes karácsonyi ajándékot, akkor sehol… Sőt, ez az az üzlet, ahonnan nem tudsz úgy kijönni, hogy ne ajándékozd meg magadat is valamivel. A legfinomabb olasz, francia, angol (és még sorolhatnám) illatszerek és lakásdekorációs kellékek zavarba ejtő bőségével találjuk itt magunkat szembe. Natúrkozmetikumok, mennyei illatú szappanok, parfümök, testápolók, biotermékek csavarják el az ide betérők fejét, és akkor még nem is beszéltünk a szobaillatosítók, gyertyák, illóolajok garmadájáról.

A Paperblanks naplókkal, határidőnaplókkal osztatlan sikert fogsz aratni, de az angol Bomb Cosmetics krémes fürdőgolyóival is biztosra mehetsz. A valódi virágszirmokba, csoki- és kókuszreszelékbe forgatott golyókat és sütiformákat legszívesebben bekapná az ember, de sajnos meg kell elégednünk a kényeztető habokkal – és a fenséges illattal, amelyet a fürdővízbe dobva nyújtanak. Az Il Frutteto szappancsalád mediterrán gyümölcsök illatával kényeztet, a csomagolásuk pedig olyan, hogy akár külön karácsonyi csomagolásra sem lesz szükséged, csak győzz válogatni belőlük: barack-dinnye, mandarin-olívaolaj, pirosszőlő-áfonya és még egy sor páratlan illatkombinációban kaphatók.
Igaz, hogy az üzletben meg is „illatozhatod” ezeket a finomságokat, de ha erre nincs lehetőséged, rendelj a webshopból!
Cím: Budapest V. ker., Nádor u. 14.
Honlap: www.kozmetikanatura.hu »

Ajándéktippünk: két legyet üthetsz egy csapásra a Bomb krémes fürdőgolyó csokis szettjével. Nemcsak a csokiimádóknak tökéletes ajándék, de a fürdés szerelmeseinek is. Az étvágygerjesztő bonbonosdobozkában hat csokis fürdőgolyó vár rátok: vanília, csokis narancs, mokka-csoki, csoki fürdősüti, dupla csoki habcsók és csokis-vajas kosárka.

A legjobb ajándéklelőhelyek
Bomb krémes fürdőgolyó ajándékdobozban, 4590 Ft (6db)
Bomb krémes fürdőgolyó ajándékdobozban – 4590 Ft (6 db)

 

 Nosztalgia Kacatok Boltja – A boldog békeidők varázsa

Ha egy cseppnyi vonzódás is él benned a régi idők varázslatos világa után, és otthonodba is szeretnél belopni egy csipetnyi nosztalgiát, ezt az aprócska boltot neked találták ki. Az ajtón belépve egy igazi kis mesevilágban találod magad: a polcokról mosolygós arcú angyalkák kacsintanak rád, a karosszék rejtekéből egy barika, a komód fiókjából cserfes nyúlcsalád figyel.

 
A legjobb ajándéklelőhelyek
 
A legjobb ajándéklelőhelyek

A bolt igazi kincsesbánya, órákig el lehetne itt nézelődni, csodálkozni – minden egyes négyzetcentiméteren akad látnivaló. Az itt kapható legtöbb játék (babák, állatfigurák), dísztárgy egyedi, gondos és szakértő kezek munkájával készített darab, de találsz álomszép textíliákat, kedves porcelánfigurákat is.
Újdonság, hogy most már interneten keresztül is leadhatod megrendelésedet.

Ajándéktippünk: Nem könnyű a választás – legszívesebben az egész boltot összepakolnánk, és hazavinnénk magunkkal. Gyerekeknek válassz az egyedi, textilből készült állatkák közül (egérkék, nyuszik, cicák, mackók mindig szerepelnek a repertoárban), testvérnek, barátnőnek a különféle lakberendezési tárgyak között találhatsz megfelelőt, az anyukát, nagymamát pedig egy gyönyörű horgolt csipketerítővel veheted le a lábáról. Végül pedig magadról se feledkezz meg: bájosabbnál bájosabb karácsonyfadíszek garmadája várja, hogy karácsonyfád ékessége lehessen.

 
A legjobb ajándéklelőhelyek
 
A legjobb ajándéklelőhelyek

Cím: Budapest XIII. ker., Herzen u. 5.
Honlap: www.nosztalgiadesign.hu »

 Pure Home Design Shop

Egészen más világba kalauzol a Pure Home – nevéhez hűen itt a letisztult formák és az elegáns alapanyagok a főszereplők. Klasszikus vonalvezetés, dizájn, minőségi alapanyagok – ezt kínálja az üzlet. Találsz itt vázákat és képkereteket, gyertyákat és mécsestartókat, poharakat és étkészleteket, de gyönyörű bútorokat is. Ha elegáns, de mégis modern ajándékot keresel, akkor ez a te boltod.

Ajándéktippünk: a legszebbek kétségtelenül a karácsonyfadíszek – annyira szépek, hogy ajándékként is megállják helyüket.

5 szuper bolt - karácsonyi ajándéktippekkel
5 szuper bolt - karácsonyi ajándéktippekkel

Cím: 1133 Budapest, Hollán Ernő u. 22.
Honlap: www.purehome.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top