Dekor

Anyósijesztő karácsonyfadíszek

Okos, szép és letisztult üveggömböket dobott piacra egy olasz gyártó. A Pantone Xmas karácsonyfadíszeket leginkább a modern háztartásokba tudjuk elképzelni.

Az idei adventi szezon egyik legnagyobb dizájndurranása 8 centi átmérőjű és nagyon eredeti. A Seletti dizájncég kínálatában szereplő Pantone-színskála adventi adaptációját a Studio Badini Createam találta ki, és bár egyszerűnek tűnik az ötlet, nem is értjük, hogy miért csak most jutott eszükbe a karácsonyi díszek esetén a színskálával (Pantone Matching System) való játék.

A kétszínű gömbök egyik felén a fő szín, míg a másik, fehér térfélen annak Pantone-skála (nyomdai színskála) szerinti megjelölése látható. Tény, hogy nem egy hagyományos dizájn, az pedig közel sem biztos, hogy amennyiben egy teljes Pantone-szettet felaggatunk a fára, elnyerjük vele egy klasszikus ízlésű anyós tetszését.

Anyósijesztő karácsonyfadíszek

Elsősorban modern háztartások kedvenc dísze lehet, de kell hozzá némi bevállalósság is, már csak az ára miatt is. Egy darab 10, míg egy ötös szett 46 euróba kerül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top