Dekor

Készíts gombokból gyönyörű karácsonyfadíszeket

Fűzz, varrj, ragassz. Gombokból csodás karácsonyfadíszeket készíthetsz gyorsan, egyszerűen, olcsón. Mutatjuk a tippeket, és még néhány inspiráló ötletet.

Gombokból egyszerűen készíthetsz fenyőt, hóembert, de még ajándékkísérő kártyát is díszíthetsz vele. Ha tele van a fiókod felvarratlan gombokkal, fűzz belőlük gyönyörű karácsonyfadíszeket. Ha meg nincsenek, a rövidáruboltokban szerezz be néhány kisebb-nagyobb és különböző színű darabot, és alkoss karácsonyra.

A fenyős gombdíszhez ezekre az eszközökre lesz szükséged

  • 1 hosszabb zsinórra
  • 6 kisebb világos vagy sötétebb barna gombra
  • 10 különböző méretű és zöld árnyalatú gombra
  • 1 csillag alakú gombra
  • 1 nagyobb méretű tűre
Csináld magad: gombokból gyönyörű karácsonyfadíszeket

Ilyen egyszerűen készül a fenyődísz gombokból

Fűzd a zsinórt a tűbe, majd egyik végre köss csomót. Fűzd fel a zsinórra a lehetőleg kétlyukú barna gombokat úgy, hogy mindkét lyukon áthúzod a zsinórt, majd következhetnek a zöld színű gombok. Előbb a legnagyobb, majd folyamatosan egymásra fűzve az eggyel kisebbek. A dísz tetejére a csillag alakú gombot fűzd fel. A zsinórral köss egy újabb csomót és lógasd fel a fa egyik ágára a gombokból készített karácsonyfadíszt.

Megnézem
Összes kép (1)

Inspirálódj karácsonyfadíszekről készített cikkeinkből

Fotók: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top