nlc.hu
Dekor

11 méteres Grincs

Egy apró karácsonyi díszt rendelt, 11 méter magas Grincs lett belőle

Ray Liddell szeretett volna valami karácsonyi dekort az otthonába. Választása egy felfújható Grincs figurára esett, ami meg is érkezett, nem kis meglepetést okozva.
Karácsonyi dekoráció

A 49 éves édesapa, Ray Liddell egy karácsonyi dekorációt rendelt az ünnepekre, ami egy Grincs figura lett. A méretet azonban egyáltalán nem figyelte. Meg is lepődött, amikor elkezdte felfújatni a megvásárolt terméket. A Grincs bábu ugyanis 11 méter magas, ami a házukon is túlnő. Nem csoda, hogy mindenki a csodájára jár, már több, mint ötezer látogatója volt a bábunak.

Is this the best Christmas display on Teesside?! Ray Liddell has put this 35ft Grinch outside his house in Hartlepool. 🎄

Közzétette: BBC Radio Tees – 2020. november 30., hétfő

Az édesapa, miután látta, mennyien kíváncsiak a Grincsre, megkérte az embereket, hogy jótékonykodjanak. Az adományok pedig már meghaladják a 8 ezer fontot (több, mint 3 millió forintot). Ray, akinek két gyereke van, azt mondta: „Ez egy tökéletes példa a szeretet és a segítségnyújtás erejéről. Az emberek mindenhonnan érkeznek, hogy fényképeket készíthessenek.”

via

Ünnepeljünk!

(Nyitó kép: unsplash/illusztráció)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top