Mézeskalács

Rakott csuka

Hozzávalók


  • 700 g csuka

  • 100 g füstölt szalonna

  • 100 g zöldpaprika

  • 500 g burgonya

  • 80 g vöröshagyma

  • 20 g sertészsír

  • 2 dl tejföl



  • Elkészítése

    A csukaszeleteket beirdaljuk, sózzuk és füstölt szalonna csíkokkal megtűzdeljük, majd a felhevített zsírban minden oldalát elősütjük. A burgonyát megtisztítjuk és 5 mm vastag karikára vágjuk. Tűzálló edényt vagy tepsit kizsírozunk, belehelyezzük a karikára vágott burgonya felét, sózzuk, rátesszük a megtisztított és szintén karikára vágott vöröshagymát, az elősütött halszeleteket, majd erre a szeletelt zöldpaprikát, a burgonya másik felét és tejföllel meglocsolva előmelegített sütőben megsütjük. Tálaláskor tetejét díszíthetjük tejföllel, paprikaszínnel.
  • Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

    Címlap

    top

    Szeretnél értesítést kapni?

    Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

    A hét legizgalmasabb cikkei!
    Friss sztárhírek itthonról és külföldről
    Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
    Regisztráció

    Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

    1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
    2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
    3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
    4. Jelentkezz be a friss jelszóval

    Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

    Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

    Új jelszó mentése