Hozzávalók:
100 ml hideg tej
200 ml hideg tejszín
1 tasak Dr. Oetker Aranka Krém Vanília
2-3 kávéskanál instant kávépor
Ezenkívül:
kevés instant kávépor
színes csokoládélencsék vagy kávészemek
gumicukor cumi
Elkészítés:
A hideg tejet és a tejszínt egy forró vízzel kiöblített keverőedénybe öntjük. Az Aranka Krémet és a kávéport hozzáadjuk, és konyhai robotgéppel a legalacsonyabb fokozaton jól összekeverjük, majd 3 percig a legmagasabb fokozaton verjük.
A krémet nyomózsákba töltjük, és 4 kávéporral megszórt tányérra 1-1 nyuszifejet formálunk. A füleket is a kávéporral dekoráljuk. A csokoládélencsékből vagy kávészemekből szemeket és szájat alakítunk ki, és ízlés szerint a cumival díszítjük. A desszertet legalább 1 órára a hűtőszekrénybe helyezzük.
TIPP:
Ha gyerekeknek készítjük a nyuszikrémet, a kávéport helyettesíthetjük kakaóporral is.