Hozzávalók:
• ½ kg sertésszűz
• 1 db mangó
• 1 db alma
• 1 db körte
• 2 db sárgabarack
• só
• bors
• hústű
Elkészítés:
A sütőt előmelegítjük 200 fokra.
A husit terítsük ki magunk elé, késsel vágjuk be a közepéig. Ha ez megvan, mindkét oldalon szintén húzzuk meg. A lényeg, hogy szó szerint terítsük szét a husit. Rakjuk folpak közé, és húsklopfolóval vagy a kés nyelével kalapáljuk egyforma vastagságúra.
A gyümölcsöket hámozzuk meg és szeleteljük fel. Mixerrel pépesítsük, és az egészet töltsük bele a husiba. Tekerjük fel, és hústűvel rögzítsük. Irány a tepsi… 30-40 perc. Pihi… 10 perc, és mehet a hústű a szemétbe. Szeleteld, és kínálj hozzá steakburgonyát.
Ez talán a legkedvesebb az összes közül.
Zene: Robbie Williams: Viva Life on Mars