Mézeskalács

Jill Norman: Szakácsok könyve

Lesse el a mesterszakácsok féltve õrzött titkait!





Díjnyertes kiadvány négy kontinens 18 híres szakácsának repertoárjából, köztük a mesterszakácsok kedvencei is. A világhírű séfek megtanítanak bennünket élvezettel sütni-főzni akkor is, ha csak kevés idő áll rendelkezésünkre. A fázisfotók segítségével könnyen elsajátíthatjuk akár a legbonyolultabb fortélyokat is, tökéletesíthetjük meglévő ismereteinket, s a világ távoli tájainak konyhájával ismerkedve megújíthatjuk, színesíthetjük étkezési szokásainkat. A főzés élvezet, csak egy kis jókedv és fantázia kell hozzá, no meg a Szakácsok könyve.









 A szerkesztő olvasónaplójából

A könyvben annyi tudás és praktika van, amilyen nehéz. Jelentem: nagyon nehéz. A gyönyörű kiadványt jó kézbe venni, de azért ez kevés lenne egy gyakorló házitündérnek, ennél több kell,hogy levegyenek a lábamról. A könyvnek viszont sikerül, mert tele van olyan hasznos tippel, tanáccsal, amelyeket próba szerencse alapon nem evidens, hogy el tudnánk sajátítani. Vagy legalábbis költséges móka lenne. Ha szeretnénk konyhaműveszetünket a hétköznapokban is tökélyre fejleszteni, megéri beruházni, de inkább haladóknak tudom elképzelni a fa alá.


Jill Norman: Szakácsok könyve
Ikar Kiadó 2006
Bolti ár: 12 990 Ft

Rendeld meg most kedvezményesen 9 990 forintért! Klikk!


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top